uz je to tyden co mi mala spadla,ale porad se....

02.11.2009

hrozne bojim! Porad ji prohlizim,ohmatavam zda neco nenajdu a uz me to asi leze na mozek.Mala spadla minuly tyden v utery pred spanim s postele na zada a bouhcla se dozadu do hlavicky.Zacala plakat ale po chvilce prestala.Dok jsme jen volali ale to uz znate co jste to tady minule cetly.mala je naprosto v poradku,je stejna jako driv...ale proc proste nato nemuzu zapomenout? Holky dekuji moc za odpovedi,zkusenosti.nazory a prosim nezlobte se name.Normalne byvam plasan :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky nejší plašán,jsi matka a máš strach o dítě a to je přece normální...mě malá spadlá s postele 2x v 6ti měsicích taky se bouchla hlavičko o topení,hrozně brečela ale hned usnula,jela jsem s ní raději do nemocnice,nechali nás tam 3dny na pozorováni,dělali rentgen a zjistili že je všechno v pořádku...ale já jí stále pozorovala a kontrolovala,měla jsem obrovský strach aby se jí něco nestalo přecejen to bylo 2x...ted davám větší bacha na malou,protože ona je hrozně živé až hyperaktivní dítě.chvíli neposedí tak jsem velice opatrná,modlím se aby se tohle nestalo po třetí... :a:
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009
http://Anisek1987.mondozoo.com
http://www.prckoviste.cz/kristinka

In reply to by anička 87

je no o topeni to musela byt skareda rana.Ale teda kdyz o topeni se narazila a nic ji nebylo tak asi muzu byt klidna.Mala spadla s 40cm na koberec a taky zacala strasne rvat a hned usla.Ale po 10min se probudila a byla semnou 3hod vzhuru.Je uplne v poradku ale ten strach...noo jsem zvedava kdy me to prejde.
Ja tet taky uz davam strasnyho bacha aby mi nespadla ale je tak strasne rychla ze nevim zda to uhlidam :)

In reply to by Kirsche

no právě,moje malá je taky strašně rychlá a neuhlidám ji...když se praštila o topeni tak jsem myslela že je...to slovo nechci vyslovit,hrozně jsem se bála,ale když v nemocnici i řekli že je vše fajn tak mi ze srdce spadnul obrovský kámen.maslim si že mužeš být v klidu,když ti řekli že nic ji není tak se zbytečně nestresuj.Kolik je malé??
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009
http://Anisek1987.mondozoo.com
http://www.prckoviste.cz/kristinka

In reply to by anička 87

jen jsem hned volala dok a ten me rekl ze ji mam pozorovat a ze kdyz nebude zvracet a nebude spava tak je to v poradku a na pohotovost nemusime.Pozorovala jsem ji a nic ji nebylo a ani neni,ale ten strach mam proste porad.Mala ma 9 mesicu

In reply to by Kirsche

tak to je logické že pořád máš strach,ale zkus nad tím tolik nemyslet,odpoutavej od toho pozornost a třeba si s malou hraj abys na to tolik nemyslela,my zitra máme 8 měsícu,a Kristýnka vlastně když spadla tak byla 3 měsíce mladší než Vy a taky jsem byla pos... strachy.ted už je to lepší ale pro změnu ted pořád boucha hlavičkou o nábytek,co se naučíla léz a stát tak je to samé bouchnutí bojím se aby třeba nepoškodila mozeček :? :!k:
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009
http://Anisek1987.mondozoo.com
http://www.prckoviste.cz/kristinka

Ahojky, ja te chapu:))))Ja jsem sama doktorka, vim co mam na mimcu sledovat,ale taky bych mela hruzu:(
Kdyz se mi Honzik narodil, mamka mi rekla ,,a ted uz o nej budes mit celej zivot jenom strach"a je to pravda:(Jsou to nase deti, a mas samozrejme hruzu z toho, ze by se jim neco stalo:( Ja jsem vzdy nechapala mamku, kdyz jsem jezdila na skolu, proc ji mam hned po prijezdu volat, hlasit se ji atd:))) Co jsem maminka, uz to chapu:) Budem si na to muset zvyknout:) byla by si spatna maminka, kdyby si se o malou nebala:)Ale fakt tyden po padu, uz nehrozi, ze by male neco bylo:))

Ahoj, nejsi plašan, je to normální že máš o malou strach, nám spadla taky z postele - už nevím kolik jí bylo a teď v lét2 nám vypadla z kočárku na asfalt na hlavičku :-( Taky jsem ji dlouho kontrolovala i když RTG bylo bez nálezu. Z toho jsem byla špatná hodně dlouho, pořád jsem to viděla před očima kor když jsem tím místem projížděla.

In reply to by vveronikaa

kdyz vydrzeli ranu od topeni a od asfaltu tak klobouk dolu..
Ale je to strasny to ti verim ja malem umrela kdyz jsem ji videla lezet na kobercu a vypadnout z kocarku by me trefilo.Nastesti jste ok! A kdyz vam spadla s postele:kam se bouchla? resily ste to nemocnici?

Ahojky pokud ti řekl doktor že je to v pořádku pak se netrap!Je pravda že matky mají strach o děti když se jim něco přihodí...takže tě chápu..to moje mladší setra když byla batole tak skákala z postýlky a nikdy se jí naštěstí nic nestalo ikdyž je pravda že mama měla o ní strach od tý doby...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka