Po kontrole v motole..

17.01.2008

Ahoj holky tak me na kontrole moc nepotesili :( Monitor byl ok az na to ze mimisek se moc nehybal chtelo se mu chrnet..Pak mi pani dr. rekla ze se ji zda ze mam hodne velke brisko tak ze me posle na UZ tak jsem byla na UZ tam mi rekli ze mimi ma 2984g takze dobry.Ale TP podle toho ultrazvuku je az na 10.2. no ja se z toho picnu nejdriv mam TP 25.1. pak 24.1. pak 23.1. a najednou podle blbiho UZ mam 10.2. ja budu asi vecna tehule.. A ja se tak tesila ze uz se mi to brzy narodi...
Plus me zaclo uz druhy den pichat v zadech u krize dole ale fakt dost ze se mi vzdycky podlomi noh a jak to zaboli tak mi rikala ze mi tlaci deloha na nejaky nerv a kdyby to byla fakt nejaka bolest k nevydrzeni ze mi udelaji nejaky obstriky ale to to radsi vydrzim...

mám už přes dva měsíce. Dostala jsem na to nějaký osteogenon, tak doufám, že to pomůže, protože kdybych to měla mít ještě 4měsíce, tak zešílím, ale aspoň budu pořádně vědět, co to bolest je a porod bude procházka růžovým sadem. Nebo ještě horší peklo :))

taky jsem myslela,že už budeme rodit a zatím nic....jen pořád poslíci a nic ztoho,večer mě hrozně bolelo v kříži až ke kostrči,jsem myslela,že se zblázním...budem si držet vzájemně palečky at už to příjde,třeba to pomůže :one: :one: :one:

no tak ti sis teda ,,užívala"... nic si z toho nedělej, aspoň máš ještě chvíli čas na to odpočívat a válet si zadeček v pelechu... doufám že ti bolesti brzy přejdou...

Nebuď smutná Kikatko.To není vůbec směrodatný,klidně můžeš večer jet tomu věř.A s tou váho miminka to je taky takové divné.Mojí kámošce řekli ,že to bude velké tak kolem 4.20kg a narodil se týž den a měl 3.42kg,tak pak tomu věř,když jsme se na to ptali,tak prý mají 0.5kg toleranci z UTZ,dobrý viď??Takže nevěš hlavu :w:

In reply to by Barbina

Ja vim...Ale neverim tomu, urcite budu rodit az v unoru..Me to fakt stve..chjo :( Ja ci a ci a ci mimi uz..a najust bude pozdeji to by me fakt kleplo.. Jinak jsem tam potkala Hankitacz a u te meli podezreni ze ji tece plodova voda ale jak to dopadlo nevim ona sla na monitor a ja na UZ a pak uz jsem musela jet ..tak snad az prijde tak napise co a jak..

Jéé, tak to tě lituju, já už jsem tak ráda, že to bříško nemusim tahat a tobě se to pořád oddaluje :( , ale neboj jednou TO musí přijít ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka