Co s Nutrilonem, když ho miminko nespapá?

02.11.2009

Ahojky, chtěla bych se zeptat, co dělate se zbytkem mléka? Naše malá nechá i 70ml, pořád to vyléváme, ale docela se to teda prodraží a do těch dvou hodin co píšou na krabici to vážně nespotřebujem......

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky já taky dokrmju nutrilonem a dávám ho do ledniočky.. a pak jen ohřeju ve vodní lázni.. a malej to vypije a neblinká.. tak snad v pohodě.. a nechávám to tam i přes noc v ledničce..n papa

No tak podle me zkusenosti urcite vylejt! Ja to takhle udelala a dala jsem ji to po nakejch peti hodinach, no rikala jsem si, ze to nejak divne voni, ale tak sem ji to dala a ona chudinka mi to vypila, ale okamzite to vykakala a vyblinkala, no proste to z ni teklo vsema otvorama a jak plakala chudinka, jsem si normalne rekla, to jsem krava a od ty doby to vylejvam, klidne i plnou flasku (protoze ted uz mi pije 230ml), nestoji mi to za to.

In reply to by slunickopetra.18

To se nedivím po takové zkušenosti bych to udělala taky. Jí jí to dala asi nejpozději za hodinu, i když se tam píše, že vydrží dvě, ale pořád se právě bojim:( Kolik je princezně? To pije krásně to je šikovná...ta naše je hrozný nežravec:( má to už od narození:(

In reply to by luciefiserova

No, nam je uz 9 mesicu, to ona vzdycky papala, ale nikdy moc nepribirala, i kdyz ted uz pomalu zacina, ale tlusta pry nikdy nebude. Jinak mlicko papa k snidani a veceri, pak ji delam zeleninku s masem k obedu a ke svacine ovoce s jogurtem, ji smakuje vsechno. A kolik je malymu?

In reply to by slunickopetra.18

hm to je divný...no tak je to i kusod kusu a miminko od miminka že jo..já když mi malá hodně nechá a já to dám do nově vysterilizované lahve do ledničky tak je to vždy v pohodě, ale jestli to bylo divně cítit tak to asi nebylo ok .a co ste papkali?chudinka malá.....ale myslím si že když to nijak nezavání, miminku to chutná a pak nepláče a ani zažívací problémy nemá tak nevadí přechovávat zbytek v lednici.Pa Martina.

Mě už tady jednou za to někdo sjel, ale mě doktorka říkala, že půl dne v lednici vydrží. Déle by se bála. My to tak ze začátku nechávali, protože jsme dokrmovali třeba jen 10ml.

Když mi nechá tolik mléka, naleju ho do sterilované lahve s víčkem ( do flašky) a dám do ledničky. Někde jsem četla, že takhle vydrží až 24h. Ale pokud je to 30ml a méně také vylévam. Štve mě to, ale nedá se nic asi dělat. Jinak nevím.

In reply to by luciefiserova

Taky jsem se bála ji to dávat a nejdřív to vždy ochutnám jestli to je v pohodě.
Jinak nutrilon jsme měli první ten proti ublinkávání a teď už dáváme normální.
Jinak děkuji, malá má kukuč po ťaťkovi. Ta tvoje prdelka je taky moc roztomilá. Takhle vypadá jáko živé a roztomilé miminko. Asi si sní řádně užiješ. Kouká ji 10čertíků z oči.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky