MS v těhotenství-anketa...

01.11.2009

Ahoj holky, chci se zeptat. Vím, že MS a těhu se vzájemně vylučují, přesto pry existují ženy, které mají MS normálně a to i několik měsíců po oplodnění. Stalo se to některé? Díky za názory.

Ahojky,já ted čekám druhý :cc): a a ni jednou se mě to teda nestalo :n: ale mám spoustu kámošek,který menstruovaly až do 5 měsíce :) Ty jsi těhu a máš MS?

In reply to by kesja

Ahojky, nene nejsem těhotná. MS přišla jak měla, jen byla slabší a pobolívají mě prsa, což u ms nemám, ale vypadá to, že tentokrát ano. Jen mě to zajímalo, jestli to tak někdo má.

Ahoj Steri,já už sem maminkou a jen reaguji na tvůj dotaz MS a těhu.Já sem měla menstruaci do 4-tého měsíce těhotenství.Ale každá žena je jiná.

Ja jsem mela po otehotneni jen jednu MS, ale moje teta ji mela az do 7. mesice a kolegine dokonce cele tehu.

ahojky taky jsem měla měsíčky sice slabé,ale až do 3 měsíce.Pak až úplně skončili. :#o: Lelulka

ahoj má kamarádka menstruovala do pátého měsíce těhotenství. Nevím jak je to možné, ale bylo to tak. Pa Martina

Ahoj,pisi svoji zkusenost.V prvnim tehotenstvi se mi to stalo,mela jsem normalne menstruaci 3 mesice.4 mesic to bylo jen slabe a asi 2 dny.Takze si myslim,ze se to opravdu stava.Hezky vecer Andrea :)

In reply to by Any

Ahoj,v prvnim jsem ji mela,ale ve druhem ne.Jen me pobolivalo bricho,jako kdyz to ma prijit.A doktorka rikala,ze je to uplne normalni,ze se to stava.Takze si myslim,ze kazde tehotenstvi je proste jine

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka