jak obléct do fusaku? + rýma

02.11.2009

Holky, jak oblékáte 3,5 měsíční mimi do fusaku? Dáte jí něco lehkého, zimní kombinézku a fusak?
A další dotaz. Elinka dostala rýmu a jsme z toho obě nešťastné :r: Začíná být problém i papání. Odsávám, jak se dá. Dnes jsem jí nos odsávala už asi 4x . Dr. říkala, že čistit, když bude chrčet, což je pořád. Chudinka pláče, nemůže ani spát ani papat! Bojím se, abych jí ten nos zase častým odsáváním neodřela - jak často čistíte? Kapky používáme Nasivin - 1- 2 kapky 3x denně. Jak to řešíte s tím papáním?Děkuju moc a doufám, že to brzy přejde a nedostane navíc angínu od taťky!

Kliknutím vložíte smajlíky:

My pouzivame Sterimar a odsavame vysavacem. MEla jsem i Libenar ty kapicky a me se teda neosvedcily, ja nedam dopustit na ten Sterimar. Kdyz se strikne do nosika chvili necha pusobit a pak vysaje tak jsou nudle krasne ven. Tak hodne stesti a at jste brzy zdravi!

ještě k tomu oblékání, dala bych jí kombinézku i fusak, pokud je taková zima.
Když bude 10 st, tak něco z toho vyndej.
Já fusak vůbec neměla a nemám, malá byla oblíklá v kožíšku v zavinovačce a v takové hodně chlupaté dece.
Teď bude nosit kombinézu a zas tu chlupatou (zapínací) deku.
papa

Myslím, že Nasivin a Olynth je lepší.
Libenar také máme, ale vždy kapu tyto...Libenar je spíš jen prevence nebo k čištění.
Malá dostala rýmu ode mne ve 14 dnech. Chuděrka - byla to opravdu hrůza.
Takže s tebou soucítím. V porodnici bylo +30 a venku -10 st.(v lednu).
Hlavně kapej a kapej, zvlášť ten 3-4 den, to se zdá, že už rýma není, ale zahušťuje se vzadu!!!
Aby pak nebyly ouška. Z těch já mám panickou hrůzu, k ušnímu to o víkendu máme 70 km.

In reply to by Jeřabinka2009

no já nevím s tím kapáním tech kapiček:-( nosová sliznice si pak na to zvykne a je to jese horší a vrací se to, teda každýho názor, ale nám doktorka rekla, která je silne proti lékum, že u tak malých miminek stačí ta morská voda a tu mužeš používat neomezene a ten Nasivin jen 3x denne.takže my jsme vždy dávali tu i když je jenom na regeneraci. však tým odsáváním dostává taky porádne zabrat:-(

In reply to by DenyPu

to si myslím met nebude to by se už projevilo u kojení, to by hooodne plakala. a jdete na kontrolu tak at se jí do oušek podívá, ale jak sejm psala nám pomohla ta morská voda, páč když nakapeš pred tím pak odsaješ a necháš jí tak tak se ta sliznice strašne vysuší takže jestli kapeš i po tím Nasivinem tak si myslím že je to hrozná palba pro tak malý mimčo...ale mužeš jí ten Nasivin tam dávat treba 1x denne a po odsátí jí stríknout nebo vytrít ten Mar:-)

ahojky, určite bych po odsávání oužila morskouv vodu a to Mar, je velice výborná a zároven ošetreju nosní sliznicu když tak často odsáváš, ta se totiž dost hodne poškozuje, takže bych jí nic nekapala žádný libenar, a po odsávání použila jen tu morsou vodu, my máme taky furt rýmy a tohle nám zabralo nejvíc, ty Libenary nám to jen zhoršily:-( však tozkus a uvidíš

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka