prosím o radu :-)

02.11.2009

Přeji hezký den všem snažilkám, těhulkám a maminká. chci se zeptat: snažíme se druhý měsí po Ha asi 9let braní mercilonu před tím asi rok anteovin, ted něčekám mrchu v pátek, myslíte že bych si měla zajít na nějaké info vyšetření k doktorovi, nebo zatím ne? mam jen strach že to nepujde po té Ha mam trochu depku no.

díky všem moc :dance:

Já myslím,že je to ted zbytečný chodit k DR.počkej jestli Ms dostaneš,po HA se můžeš dávat dohromady i rok,ale to doufejme tvůj případ nebude :n: On by ti stejně nic nedal,může ti jen doporiučot nějaký vitamíny,ktery si můžeš koupit volně v lékárně ;)

a pak se jí nějak nechtělo. Dr. říkají, že může trvat rok, než se tělo dá dohromady po dlouhodobém braní HA. Ale věřím, že toto nebude tvůj případ. Přeji ti rychlé těhotnění a ať je vše v pořádku.

Ahoj, pokud ti menstruace dorazila sama od sebe a nemas jine problemy, tak nevidim duvod k dr chodit. Pokud ti bude MS normalne chodit (a treba uz taky neprijde :s: ), tak bych zasla normalne na preventivku - ja chodim jednou za pul roku :a: Drzim palecky a uvidis, ze mimco na sebe nenecha dlouho cekat :one:

In reply to by eemily

Ahojky děkuji, ms dorazila bez problému 28 den a jiné problémy nemám, na preventivce jsem byla jak jsem vysadila´, měla jsem nějaké nalez na čipku ale testy dopadly dobře a doktor pak už neříkal nic že by jsme se neměli snažit, tak uvidíme :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka