to tu "dlouho" nebylo opet spineni - me uz klepne

02.11.2009

tak jsme pekne vstoupily s drobkem do 9 tydne a ja si rikala ze snad budu mit klid od ctvrtka to tak vypadalo, ale ne opet jsem dneska zaspinila, ja uz jsem z toho normalne zoufala a vystresovana..... od minuleho pondeli stale same problemky copak nemuzu mit uz klid :( plne se tresu nervama vim, ze to neni dobre ale nejak nejsem schopna byt vesela, berusky myslite ze drobecek to vse zvladne? Minele tzn ve stredu dr zadny hematom nic nenasla a rekla ze to nejspise musela prasknout nejaka cevka.... no nic nezvedam sexik neprovozujem a stale je problemek.... ://:
jeeee ja to tu nedospala ve stresu k dr jsem volala a objednala me na 13:40 jelikoz pritel jezdi do rpace auti ktere mame jedno a busy tady od nas jezdi jenr ano a odpol tak jsem musela zavolat babicce ktera bydli o vesnici dal zda by me do prahy nemohla hodit.... tak ted uz snad je to cele...

Ahojky, už jsem to tu několikrát vyprávěla... Otěhotněla jsem po 2 letech čekání, v 8.tt jsem začala poprvé špinit - špinila jsem co 3 dny až do 10.tt kdy jsem byla hospitalizovaná v nemocnici pro silné krvácení na 10 dnů... Léčili mě ascorutinem, pambou a utrogestanem... Měla jsem klidový režim a špinění a krvácení přestalo.. Další se objevilo v 26.tt - opět hospitalizace, ascorutin a klidový režim... No a ve 31.tt jsme si to zopakovali znovu - to už jsem ale byla hospitalizovaná v jiné nemocnici, kde mi nedávali vůbec žádné léky proti krvácení, ale nasadili antibiotika na zánět děložního čípku, který se mi prý pravděpodobně táhnul celé těhotenství a proto tyhle problémy - tím chci říct, ať si nezoufáš, určitě to bude dobré - my dneska končíme 36.tt a cítím se v rámci možností fajn a malinkej je v pořádku... Zkus se doktora zeptat z čeho krvácení je a jestli to nemůže být nějakým problémem na čípku, třeba máš to co já a dalo by se jednoduchou léčbou předejít komplikacím, které mě provází celé těhotenství.... Moc držím palce, ať jsi ty i miminko v pořádku....

In reply to by Handík

Ahojky Handiku, diky moc za prispevek ze jsi se takle vypsala, no ted uz nespinim tkaze pocitam ze zadne stopy po krvaceni opet nenajde.... ale rucite se pozeptam je tedy mazec ze ti na to prisli az takle pozde, hlavne, ze jste s drobeckem v naprostem poradku, ja od zacatku vlastne problem nemela to az od toho minuleho pondeli se to tahne do te doby jsem se radovala jak tot ed bude vse v poradku..... tak pekne tehulkovani tech par zbylich dnu tydnu drzte se a diky moc za drzeni palecku :one: :h: :k:

Ahoj žabičko, ach jo, to je zase trápení :\/: . Nevím co ti poradit :n: :? :\\: . Já bych zase letěla k lékaři a stresovala bych se stejně jako ty :*8*: . I přesto se snaž být v klidu :one: . Nemáš třeba období kdy by jsi měla mít MS?

In reply to by fazolka

Ahojky Fazolko, no take letim uz si ale myslim ze musi nademnou kroutit hlavou jsem tam co tyden ted to vlastne vychazi ze za tyden trikrat u dr.... jest eze jsem aspon zmenila doktora pac mojeho puvodniho spineni nezajimalo desto tady me tedy berou ihned... aspon neco i kdyz to cekani je aj tak dlouhe babicka prijede v 12:50, neboj snazim snazim se aj pres ten strach aspon trosku uklidnovat aj proto jsem napsala... covece to nevim.... ja od revize ms mela tak ruznou....

In reply to by žabičkax

Žabičko, určitě běž k lékaři, vždyť od toho jsou tady, když je problém tak by měli pomoct. Věřím tomu, že jak budu těhotná a nebude se mi něco zdát, tak hned poletím. Držím palečky ať je to jen nějaká prasklá cévka. A nemáš nějakou sousedku co by ti pohlídala?

In reply to by fazolka

ja jsem jukala ze jsem tu nepisla ze jsem uz prave objednana.... no to jo ale byt tam trikrat za tyden to uz se tma budu moc pomalu prestehvoat.. je super ze tady pohmahaji.... no snad bude fakt netusim co by to bylo ejste em desi z se dr nelibil gestacni vacek nema praidelny tvar spise takovy divny zahnuty..... pohlidala? koho? Jeee asi jsem se nejak spatne k necemu vyjadrila?

In reply to by žabičkax

Psala jsi o babičce, že na ní musíš počkat, tak jsem to špatně pochopila. Už to vidím, tak ti budu odpoledne držet palečky :one: . Určitě bude vše dobré. Uvidíš na ultrazvuku zdravé miminko a hned bude veseleji :one:

In reply to by fazolka

to spise ja jsem se spatne vyjadrila babicka je rpave muj jediny odvoz z tohoto naseho satelitniho mestecka..... diky moc uz se strasne tesim na toho drobecka videt ze je v porakdu urco reknu o fotecku pocitam ze vyrostl v po mel 11mm ve stredu mel 14mm to mi dr rekla ze odpovidame o dva dny vic no a co dneska jsem zvedava ted uz zadne spineni tedy neni tuk tuk ale jistota je jistota kdyz jsem objednana....ano urco bude hned veseleji :one:

In reply to by fazolka

ja jsem jukala ze jsem tu nepisla ze jsem uz prave objednana.... no to jo ale byt tam trikrat za tyden to uz se tma budu moc pomalu prestehvoat.. je super ze tady pohmahaji.... no snad bude fakt netusim co by to bylo ejste em desi z se dr nelibil gestacni vacek nema praidelny tvar spise takovy divny zahnuty..... pohlidala? koho? Jeee asi jsem se nejak spatne k necemu vyjadrila?

In reply to by ha.nka

Ahojky Hani, diky take si rikam snazim se drobkovi domlouvat, ale chvilkama si myslim ze me uz vazne odvezou uz jsem s nervama opravdu na pokraji cely tento tyden byl neuveritelne narocny a dneska pokracujeme :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka