Asi jsme přišli o kus zátky

01.11.2009

Ahoj tety. :) Tak to vypadá, že nám asi začala taky mizet hlenová zátka. :#o: Ještě, že to nic neznamená a máme šanci ještě na pár týdnů spolu. :C]]: Dneska jsem byla bna záchodě a na papíře zůstalo něco jako takový žluto-zelený sopel. Třeba to vůbec nebylo ono, ale nemám žádný problém, tak to spíš přisuzuju zátce. :? Jo a taky jsem si všimla, že mi kromě nohou a rukou začalo docela dost otékat i něco jiného. :plac: Ale to je asi před porodem taky normální.

Jiři,tak když jsem četla,uplně jsem si vspoměla na sebe,s tim hlenem....Dr.mi napsal čipky,na bakterii...Ale taky třeba muže to byt zatrka,moc ti neporadim,ale raději bych zašla na ko,kvuli porodu,ale hlavně kvuli kvasinkam,prevence je teď nejduležitějši...A co se tyče pipky :s: ,tak ti tady každa napiše,že je veeelka,hold taky přibira na vaze :c: Ona se po porodu smrskne zpatky :///: Myslime na teb koči

ahoj Jiři, mě se stalo něco podobnýho, akorát to byl průhlednej sopel. A od tý doby poslíčci. Takže se už asi něco děje. Však už máme na čase (jsme 38+5). :j)

Ahoj Jiří :a: , tak ze mně už tohle co píšeš odešlo už minulý týden :00: a psala jsem to sem a holky mi napsali že to asi bude kvasinkový zánět, tak teď taky nevím co to je :#o: . Dnes jdu k mudr :*8*: tak se na to hned zeptám, jestli se něco děje, nebo něco :||): . Hned písnu, měj se krásně, pa pa

Jiřinko, tak něco podobného se stalo i mě, ale taky nevím, jestli to byla hlenová zátka... já tomu nedávám takový význam... a to s tím otíkáním "něčeho jiného"- to znám víc než dobře- bohužel :\/: ale to je asi fakt normální!! Hele, ty máš TP 27. 11?? to je jeden den po mě :C]]:

In reply to by Lenis

Leni přesně tak. Měli bysme se vyklubat 27.11., ale kdy to bude doopravdy to těžko říct. :usmev: Já tu zátku taky nějak neřeším. Jen jsem si toho včera náhodou všimla, tak jsem vám to musela napsat. Stejně ikdyby byla pryč celá, tak můžeme klidně přenášet. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka