LPčka, Luďa má narozeniny!!!!

02.11.2009

ahoj ženy LPčkové, ale i ostatní, dneska budu "prášiti" já..chci vám sděliti, že naše milá Luďa, maminka dvou holek a jedné na cestě dnes slaví své X-té narozky (se neříká u žen ). Chci jí popřát hlavně zdravíčko, dále štěstíčko, lásku, prašulky, hodné holky a hodného manžela. Rychlý a bezbolestný porod a krásnou a zdravou Viktorku. Milka přeje a Mareček s Eliškou se přidávají :h: :k: :c: :one: :qu: ...jinak dneska valím do poradny, tak sjem si MUSELA na papír napsat, ať nezapomenu na fotku a zeptta se na Marečkovu váhu!!!!!!!Fakt mi hrabe, protože včera jsem si zapomněla oholit druhé podpaží :!k: dneska musím teda doholit. :!k: mějte se krásně, poté podám hlášení. PA ;) :a:

My se taky přidáváme ke gratulaci a přejeme hlavně hooooooooodně zdravíčka. :) :k: :k: :k: A Viktorce posíláme pusinku, aby jí to nebylo líto. :usmev:

Ludmilko,vse nejlepsi hodne zdravi,lasky,stesti a co nejvic?Bezproblemovy porod.Ti preje Mili,Naty a Amalinka v brisku :k: :h: :\x:

In reply to by mysaco

moc děkuji,za přaničko,posilame pohlazeničko Domčovi,už to nejhorši obdobi mame za sebou,co se tyče vyvoje miminka,zitra končime 35tt,jsme za vodou,teda naše prdelky,co ž je moc dobře.Bližime se ke konci :qu: :k:

In reply to by ludinaml

jo jo, blížíme se ke konci... a já začínám pomalu panikařit z porodu... :$$: říkám si už aby to bylo za mnou... myslím, že teď ten poslední měsíc bude fakt nejdelšííí..

In reply to by mysaco

panikařim vnitřně,počitam dny,zatim u mě převlada natěšeni,ale asi až mě to chitne tak budu trochu pod...lana,strachy,ale asi jeto normalni ne?!Ty jo už se to bliži,dnes mi volala maminka,a pak najednou jsem ucitila že mam mokre tričko,a hele,měla jsem tam flek od "mlička".Zitra jdu na ko.a monitor,strašně moc se těšim na ozvy,jak se budu kochat.Doobjednavam,vybavičku,ještě že ten net mame,nikam nemusime chodit a ještě ušetřime....Zitra pujčim od švagrove tašku,aa o vyplatě něco dokoupim a zbalim.Věci pro Vikču už mam nachistane

In reply to by ludinaml

já panikařím taky, takže myslím, že to normální je úplně :)
my dnes konečně vyzvedli kočárek, takže už máme úplně všechno kromě Dominička.. příští týden jdu do poradny, tak jsem zvědavá jestli se otočí nebo budeme pořád z 50% počítat s císařem...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mišanku,ano i když se zda že svět se toči kolem peněz,tak za penizky si zdravi a lasku nekoupime...Penize budou a my ne!!!Budeme všechny zdravi...Děkuji, aposilame pohlezeničko ot Vikči,Vikče,holky naše zlate :qu:

no to mě nemužeš dělat,viš jak jsem se smala,Vikča tam měla zemětřeseni v baračku,teda holka to bude asi nějaky novy trend,jedno podpaži des,a zitra třeba dalši :s:
Jinak ti moc děkuji za přani,jsi hodna :qu: .
Na Marečka samo sebou budem myslet,aby vše proběhlo jak ma,pozdravujem s Vikčou taky Elišku :\x:
Čekame na info

In reply to by ludinaml

začíná to podpažím..čím to skončí? :!k: ..se fakt děsím, co zas přijde..ze zapomětlivosti , co zas urobím, ještě 6 týdnů do porodu... :a:

In reply to by dupkaM

myslel že to je nova moda,novy trend :s: .jsem z tebe tak zblbla,že dnes sama mam strach abych nezapoměla oholit :!k: ,mam dnes ko.a monitor.A taky se mam stavit na gematologii,volala jsem tam,a chtěly moje R.Čislo,tak asi mrkne na hodnotu a pak buď se bude,nebo taky ne řešit co se mnou.Moc se těšim až uslyšim svoje srdičko,a zajimalo by mě když škitaji,tak jestli jeto slyšet :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nikolko,teď preorita zdrave miminko"Viktorka",tobě přeju taky hlavně zdrave miminko :qu:

a přeji vše nej nej hlavně zdravíčko :h: , to je nejdůlejžitější a pak spoustu všeho,
co si Luďa sama přeje, to ať se jí splní.
Posílám pohlazení na bříško :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky