Gelové nehty

02.11.2009

Ahoj holky. Mám takový stupidní dotaz. Nevíte náhodou, zda vadí, když si v těhotenství dělám gelové nehty? Myslím ty výpary a tak nebo záření z lampy. Já si myslím, že ne, ale pro jistotu se ptám.

Já si je dělám sama. jen mě tak napadlo, jestli nevadí ty výpary z čističe a těch různých blbostí, ale uklidnily jste mě. Já už si ted asi před porodem nebudu dělat, ale dělám třeba ségře, tak jsem chtěla vědět, jaký na to máte názor.

vůbec to nevadí, naopak vypadá to hezky, když je mamina upravená s krásnýma ručkama. Já je mám celé těhulkování a jsem zvyklá na pořádné drápy, teď jsem to trochu zkrátila, abych si zvykla až se Míšánek narodí, ale jde o cvik. jakmile to budeme zvládat opět jdu na svou oblíbenou déééélku. Když s tím žiješ, tak s tím zvládneš všechno. Akorát jsem zvědavá jak pak budu zvládat chodit na doplňování :-) Pokud se Ti odlupovaly nebo dělaly bublinky pod gelem, je to špatným materiálem a špatnou manikérkou. Já jsem taky musela jich více vyzkoušet a teď jsem spokojená. Pokud Ti nanese velkou vrstvy nebo gel dotáhne až úplně na eponychium (kůžičku), dostává se pod gel vzduch a je to v háji. Krásné těhulkování!!!

to se asi nikdo nedozví, nehtařky chtějí vydělat i na těhuženských:o) ale já chodila celé těhotenství. dokonce jsem s nima i rodila, protože se malý narodil dřív, než jsme všichni čekali :C]]: a nehtíky mi držely opravdu super :qu: akorát den po porodu jsem je všechny postupně urvala. jau, bolelo to víc než porod snad :!k: ale tím, že malému čistím očička a prdelku, nerada bych ho do toho očíčka rýpla, takže jsem teď zas přírodní.

určitě nevadí,já na ně chodila před těhu i během celého těhotenství a doma mám krásného a zdravého 6týdenního chlapečka :-) Ptala jsem se na to i své nehtařky a ta říkala,že na tom není nic škodlivého :-)

Ahojky mela jsem stejny problemek a rozvirila debatu, a holky rikaly ze nevadi, nicmene jsem poseroutkla a dokud nebudeme mit za sebou nejhorsi obdobi jsme v 9 tydnu tak na to kaslu i kdyz mi do te doby nejspise upadaj uz jsme je nedelala dva mesice.o)))

Ahoj, myslím si že to ničemu nevadí, akorát ti můžou v těhotenství méně vydržet, nebo naopak více držet.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky