Jak dlouho vám mimísek baští?

02.11.2009

Zdravím vás, maminky.
Prosím o radu. Náš Marťásek je narozený o měsíc dříve, v porodnici mi nechtěl jíst, nakonec se rozjedl přes klobouček. Teď je mu 6 týdnů a v podstatě skoro měsíc v noci dostává záchvat "žravosti". Normálně baští u prsa 30 minut, když ho oddělám dřív, tak ječí. V noci je schopný ovšem vydržet sát i hodinu, tak jsme to s manželem vyřešili tak, že mu po půl hodině u prsu uděláme příkrm z UM, a to vytahá 60 ml. Někdy potom blinká, někdy ne. Přijde mi to divné. MM mám dost, teče mi slušně a prcek přibírá 200g za týden.
Co si o tom myslíte?
Předem děkuji za odpovědi.
Kaa

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, to mi povídej, bradavky mám už teď v hrozném stavu :r: . Já bych samozřejmě nejraději nedávala UM, ale když on skutečně pláče hlady. A bohužel jen nedudlá, opravdu saje celých 30 minut, i když se mu tedy povede občas i usnout. Dudlíka používáme a nějak se mi ho jím nedaří ošidit. Blinká, protože je určo přepapaný, ale on si nedá říct, nejspíš je po mě :///: . No, asi ho budu muset učit baštit méně, aby neblinkal, ale už vidím ten řev :§) .
Děkuji za odpověď.

nepřikrmuj, když přibírá, 200g týdně je moc pěkné, pak blinká z toho, že je přežraný.
A určitě pije, nemá jen potřebu být v noci u maminky a být přisátý? Používáš dudlík? Malá taky takhle zkouší a já jí vrazím pusy dudlík a nechám ji opřenou hlavinku o prso dokud neusne.
časem se doba sání zkracuje, tím že je nedonošený pije déle, ta půl hodina je normální, ale hodina je opravdu moc.
:a:

In reply to by Dejmalka

Pije určitě. Ale děkuji za radu, zkusím ho tedy opřít o prso s dudlíkem, to mě nenapadlo. Těším se, jak se naučí baštit kratší dobu, protože mi přijde, že nic jiného nedělám, než že jen kojím :$}: .
Děkuji za radu :+^*:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka