Třetí mimi

02.11.2009

milé maminky a těhulky,již dlouho sem nakukuji a pročítám vaše příspěvky,často v nich najdu i nějakou tu radu pro sebe,jsem ve 33.týdnu svého třetího těhotenství a čekám chlapečka,od 18.týdne jsem začala mít problémy s předčasným otevíráním,musela jsem ležet,ale ted už by to mělo být v normě,mám doma již pětiletého kloučka a roční holčičku,tohle naše třetí miminko je důkaz toho že i když kojíte a nemáte ještě menstruaci můžete velice lehce otěhotnět.Čím víc se blíží termín porodu,tím víc na mě začínají padat obavy jak to všechno zvládnu,kdyby tu byla nějaká maminka s podobným věkovým složením dětiček strašně by mě zajímalo jak to probíhalo u vás doma např.když jste přišly s miminkem z porodnice,jestli starší dětičky,hlavně to menší, snášely dobře třeba to že musíte miminko kojit,věnovat se mu,a jak jste zvládaly péči o domácnost a to všechno kolem.

Kliknutím vložíte smajlíky:

vítám tě tady mezi námi. Sice nemám žádnou zkušenost s více dětmi, mám jen jedno, porodila jsem ve 28+1tt císařským řezem kvůli špatným průtokům placentou chlapečka Danielka. Jsme oba v pořádku. Nyní už mu je kalendářně skoro 7 měsíců a má se k světu. Spíš, než ti poradím, tě vyzpovídám, taky stále kojím, antikoncepci nepoužívám, ale manžel si dává pozor. Je to sice intimní, ale dávali jste si taky pozor? Nebo to do tebe há....zel normoš? Nedokážu si představit, že bych byla teď po tom všem opět těhotná a za druhé ani nemůžu, jelikož od císařského řezu by měla být pauza od dalšího mimi minimálně 1 rok. Což ještě nesplňuji.

In reply to by milinka

no právě že manžel si taky dával pozor,byl to pro nás šok,já jsem si udělala těhu test jen tak z legrace že se mi zdálo že mi roste břuch,vůbec jsem to nejdřív nechápala,pak jsem chtěla jít na přerušení a tak se to furt ve mně pralo,jsem ráda že jsme se nakonec rozhodli tak jak jsme se rozhodli,ale mám z toho hrůzu,Kamilka je ještě taky takový mimko malý.Jinak je skvělý že jste to pěkně zvládli a jste v pořádku,tuším že jste to asi ze začátku neměli jednoduchý a nervy to asi byly pořádný,ten strach musel být hrozný.

In reply to by oleandra

to si teda ještě s manželem budu muset promluvit o nějaké té ochraně :*O*: :r: I když antikoncepci nechci kvůli nechuti k sexu a co si budem povídat o šprckách že? :§) Mám na tebe ještě jednu otázečku, když jsi stále tedy kojila? Přestaneš teď, když jsi těhu? Nebo v kojení budeš pokračovat? Vůbec netuším, jak se tato situace řeší.... :$$: Jinak, jestli bys měla zájem, mám stránečky s mým příběhem a fotoalby mého štěstíčka. Tak si můžeš počíst a počumáčkovat na fotečky, i když ty po narození nejsou moc ....... :\/:

In reply to by milinka

teda ted jsem dočetla tvůj příběh a zkoukla Danielkovy fotečky a musím říct že hluboce před tebou smekám,jak tohle může člověk zvládnout,jste oba bojovníci největší a Daníček je strašně nádhernej a šikovnej,tohle je opravdu ŠTĚSTÍ,najednou mi připadá nějakej můj strach jak zvládnu tři celkem malý děti úplně trapnej,když někdo dokáže zvládnout to co vy,tady asi hodně platí přísloví že co tě nezabije to tě posílí.Jinak já jsem měla doma azalii a po přečtení těch vedljších účinků,taky kvůli té nechuti na sex,jsem si říkala že až přestanu kojit nějak tu antikoncepci dořeším pak,ted už o ní přemýšlím co jsem zjistila že jsem těhu,tři děti je moje konečná,už ted mám pocit že jsem se přecenila,jinak Kamilka se odstavila úplně sama,najednou přestala moje mlíčko chtít,bylo to tak kolem toho 10.týdne,pak jsem si dělala někdy ten test,ale myslim že se v těhu může kojit,jen je potřeba přestat v čas asi kvůli tomu aby si tělo trošku odpočinulo než se do toho pustí na novo.

In reply to by oleandra

dobrá, že jsi ten příběh dočetla celý, už mi začínají přezdívat "spisovatelka" :s: Bylo to pro mne i mého muže těžké, ale já svému synovi věřila a věřím mu doteď. Je to moje štěstíčko největší. A jinak vůbec není tvůj strach ze tří dětí trapný, já se bojím mít druhé, že bych to už asi ani nezvládla, navíc, když mi hrozí, že se špatný vývoj placenty bude možná opakovat. Pořád jsem nenašla nikoho, kdo by měl v prvním těhu stejný problém a při druhém ho neměl..... :#o: Placenta je potvora a prý s tím nemůžu nic dělat. Takže jestli druhé dítko, tak nejdříve za 2-3 roky, až bude Daníček trošku větší, chci se věnovat naplno jemu a ne ležet někde v nemocnici.... Tu Azalii jsem brala, asi jen měsíc, ale s takovou nechutí, co jsem měla k sexu, řekla bych, že už to byla averze, bychom se s manželem asi rozvedli.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka