unava

02.11.2009

Dobrý den maminky chci se zeptat byli jste taky unavení šíleně a to i když spíte normálně já jsem v 6 týdnu těhotenství ale ta unava je šílená nic se mi nechce a jen bych pořád spala je to možné?

"Tvůj krevní oběh se mění, objem krve se zvyšuje až o 50%. je to důležité pro vývoj děťátka. objem krve se začne zvyšovat v prvním trimestru a bude pokračovat během celého těhotenství. objem plazmy se zvýší víc než obsah červených krvinek, proto Tvůj krevní obraz bude vykazovat anémii a Ty se můžeš cítit unavená a slabá"
(citát z devátého týdne)
Já se cítím slabá už od prvního měsíce, každý den musím jít spát už ve 22:00, jinak nejsem schopná přes den pracovat. A to jsem byla noční sova, co usínala v jednu v noci.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to je teda paráda já ráno vstanu a pořád cítím jak mám oteklé oči unavou doufám že po prvním trimestru to celkem přejde . Nevolnosti mě zmáhaly uplně na začtku a to do 5 týdne ted jen když jdu na procházku tak e mi udělá nevolno jinak to jde. Ale ty opuchlé oči no děs, :*O*:

Ahojky ,e to mozne. Ja jsme mela taky takovou unavu respektive prvnich 10.tydnu jsem prolezela a prospala nebyla jsem schopna skoro nic jineho, a kdyz uz jsem zacla neco delat tak jak jsem si sedla tak jsem usnula. Ted jsem ve 13.tt a presto si musim jit alspon jednou lehnout abych vydrzela.

Ahoj tak to znám spala bych i ve stoje....řekla bych že je to naprosto normální....u mě se to zlepšilo na konci 1 trimestru....jsem 18tt....ale měla jsem to i předchozích těhu a trvalo to celou dobu těhu...Tak se drž a opatrujte se Jana.

Ahojky! Možný to je.Já jsem taky od začátku utahaná a pořád jen spím. Mám proto od cca 9.týdne neschopenku. Teď jsem 17+6tt a únava se moc nezlepšila a navíc se mi ještě začíná v noci špatně spát. Ale beru to jako daň za to že v sobě nosím malý poklad. Tak si užívej těhulkování a ať tě ta únava brzy přejde. Čauky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka