To zase byla noc

02.11.2009

Ahoj holky.
To zase byla noc.Mame 2 zuby dolu a nahore uz videt dalsi 2.No ten muj prcek.....asi mu lezou dalsi zouby nebo co,se budil kazdou polhodinu az hodinu :00: :00: :00: No a vstavali jsme v 6,30.Tak ja nevim,mame 10 mesicu a zadnej pokrok ohledne spani.Vsechny kamaradky kolem spi od 21,00 aspon do 5 rano,jenom ja jsem kazdou chvili vzhuru.
Kdy to skonci??????

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, sama v tom nejsi.
Nám je tak skoro 10měsíců a co to je spát celou noc jsem ještě nezažila. Řekla bych, že když byla menší teda jako miminko tak spala dýl a nemusela sem kojit tak často jako teď. Připadám si, že už jen to že má kozu v puse jí stačí k tomu, aby byla spokojená, jen se máma nesmí hnout. No, prostě hrůza a to spí se mnou v posteli, v postýlce nebude ani chviličku. Jo, a zoubku máme celkem 8. Tak hodně štěstí, ať je to brzo přestane bavit a začnou spát celou noc.

ahoj, my jsme tohle měli pře 3 týdny.
Pak zas docela klid.
Trochu nás vykolejil ten nový čas, ale chodíme spát do 19.00 hodin, občas také se vzbudí na čaj a dudlík (třeba 3x), ve 3.00 míčko, a vzhůru je v 6.00 hodin.
Spávala i 3 hodiny přes den, teď je to jiné, spí 2x po hodině, někdy i jen 3/4 hod.
Včera mi usnula dokonce potřetí ten den - v kočáru - a vstávala dnes v 7.00 hodin.
Takže opravdu zmatek.

Ahojky, jestli tě to uklidní, tak my už nespíme asi 3 týdny. Jsem hotová. Malá usne kolem 20:00, kolem 23:00 se začne budit tak co hodniku nebo co půl hodinyk. Začne kňučet a tak zkouším čaj, někdy zabere. Nebo dudlík. Někdy se úplně rozeřve a neztichne, dokud si jí nedám do postele. Tak už třeba spí půl noci mezi námi. Vždycky jsem byla zásadně proti, ale po 3 týdnech bdění jsem se poddala. Teď už je to trochu lepší. Včera spala sama v postýlce asi do 5, jen jsem asi 4 vstala dát dudel. Pak jsem jí dala flašku mlíka a spala mezi nám až do 7:30. Dneska ale zase kolem 1:30 řev a byla mezi námi. Zub nemáme žádný, tak doufám, že je to třeba tím. Přeju pevné nervy. Ještě musím říct, že než toto začala dělat, spala krásně, usínala sama a budila se jen 1 za noc a nikdy mezi námi nespala. Nevím, co se děje.

Ahojky,

omlouvám se, že napíšu jen krátce....jen Ti chci říct, že jsme na tom úplně stejně!!! Bude nám 10 měsíců a ještě nikdy jsme neměli slušnou noc....a dnešek.....ten stál za to :-) Jinak máme 2 zoubky dole, 2 se prořízly nahoře.....a nevim nevim po dnešku, jestli se teda zase nějaký nechystají :-))) Papa....nejsi v tom sama :-)))

A nebude to spíš úplňkem? Na naší malou to má strašný vliv, tak tři noci dopředu vůbec nespí a v noci lítá a řádí, jakoby byl den :jawdrop: Ať je úplněk, nebo zatmění, to je jedno.. Jinak nám je už 15 měsíců a o nějakém delším spaní se taky mluvit nedá. Když se "zadaří", sem vzhůru tak po 2-3h. Podávím dudlík, dávám napít čaje.. A vstává kolem sedmé, jak kdy. :00: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka