Teplota!! ..zoubky???

01.11.2009

Ahoj holky,
můžu se zeptat, kolik měli vaše děti maximální teplotu když jim rostly zoubky? Malej měl dopoledne 37,2 po odečtu, dostal sirupa, myslela sem že bude OK, ale teď má 38,5 po odečtu a další sirup můžu dát až v 19hod. Myslíte že to budou zuby? Předem dík za každou odpověď..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak jak to u vás dopadlo? já jsem si taky myslela že to jsou jen zoubky, ale dr říkala že chytil virozu, od pondělka měl skoro čtyřicítky. a ten zub se nám k tomu nakonec klube taky. Dneska už je to lepší, díky bohu

In reply to by Pupidup

Tak včera u dr. dobrý, poslala nás pro jistotu na ušní, protože si furt šahal na ouško - ale určitě ho tam lechtaj vlasy ..má je dost dlouhý ... tam vše OK, ještě teda čekáme na výsledky moči, tam budu volat za chvilku. Ale to bude snad taky dobrý. Večer měl 37,0, teď ráno 36,3 a připadá mi, že má červený tečky po celym bříšku a zádech ..jinde teda ne..tak nevím, ale myslím si, že to bude ta šestá nemoc. Ale zuby se mu taky klubou a dost najednou .. Ale spali jsme celou noc!!! :qu:

In reply to by Flower01

no vidíš tak to je dobře, že už je to lepší! šestou nemoc jsme měli taky, to měl chudák čtyřicítky a pak se taky osypal. To je zajímavý, náš malej spí taky celu noc, ale přes den s těma zubama nadělá tyjátru, ale jsem ráda, že v noci je to ok. tak at už jste v pohodě :one: papa

In reply to by Pupidup

Tak mi to potvrdila i dr. že je to ta šestá nemoc .. Musíme odložit synflorix alespoň o 3 týdny .. Ale nevím, za jak dlouho s ním vlastně budu moct ven ...jak jste to měli vy? Taky přeju, ať už to máte OK. ...jen teda nevím co bude, až těm prďolkům budou růst stoličky :jawdrop:

In reply to by Flower01

tééda tak máte tu estou nemoc???Ono to tet řádí všude my ji měly před týdnem já sním byla normál venku byl už bez teplot a jinde mě neusnul jen ta vyrážka byla nepříjemná,ale dr nám poradil nekoupat a ničím nemazat je fenistil 3krát denně a za dva dny byla vyrážka pryč...tak at jste brzy v poho ;)

In reply to by Mag28

No mě teda dr. nic neřekla, tak nevím. A když sem ho dneska koupala, tak mi přišlo, že mu to zčervenalo, pak sem ho normálně namazala Nivea olejem, tak nevím, jestli to bude mt horší, tak ho rači taky nebudu koupat. Ale snad by to mělo samo odeznít ta vyrážka ne? Teda doufám :-) P.S. Můžu dotaz prosím prosím - odkud máš ten rámeček s medvídkem pú? :-)

In reply to by Flower01

no m ěprávě dr říkal,že tu kuži musím nechat odpočinout nemazat nenamáčet a taky to samo odeznělo tak uvidíš nám hodně pomohly ten fenistil malej děsně škrábal ty tvářičky ařval i vnoci jak ho to svědilo ta uvidíš jak to budete mět ;) Ten rámeček jsme si udělala na www.imikimi.cz

In reply to by Mag28

děkuju, imikimi znám :-) On to měl včera jen na bříšku a na zádech, ale dneska má pár teček i na čele, tak nevím :-O Snad to bude lepší a nebude se to nijak zhoršovat. Dnes to má druhý den, tak snad to zítra bude lepší!! Doufám :a:

In reply to by Flower01

jo řekla bych,že je to určitě svědí malej proknoural celej den a pak si dřel apson tváře :00: však už to budete mět za chvilku za sebou a už to aspon nikdy nechytne :one:

In reply to by Flower01

no to si taky říkam, co budeme dělat až polezou stoličky, mě stačí jak vyvádí s těma 4 předníma. Já bych s nim šla ven jak mu přestanou teploty, to osypání si myslim ničemu nevadí a trvá asi 2 dny

In reply to by Pupidup

Ale budem to muset zvládnout .. To se nedá nic dělat.
OK, takže po víkendu můžu normálně v poho ven ..teď je tam stejně strašně, na procházku to moc není, takže mi to ani tolik nevadí :-) Tak ahoj a mějte se hezky a díky za rady a ať jste taky brzo OK :-)

holky, tak v noci měl 39,5, přes den jen zvýšenou a ted už zas 39,3 :-( Zítra jdem k dr., tak doufám, že bude OK a nic to nebude :cc):

ahoj,nam ted lezou 2zobky a teplotku nemame....a pry by ani nemela byt..když rostou..ale taky radej měřim..Jinak malymu teplota hodne kolisa normalne...tak se divi,že ji ted nema...
radeji bych zavolala doktorce....papa

ahoj já být Tebou tak s ním jdu max v úterý k doktorovi protože Eli měla 2 dny takovou teplotu a pak nám v nemocnici zjistily otravu krve takže malém kapáky ale naštěstí to zachránily antibiotika.V nemocnici jsme byli 8 dní.Ted už vím že každá teplota nejsou zuby a raději 1* zbytečně k doktorce než jednou pozdě a pak nemocnice.Ted už vím že se nemá teplota u dítěte podcenovat.No pozdě ale přece :-)

ahojky, my jse na tom stejně, taky má teplotu, bez odečtení 38,3.
tak já taky nevim, jestli mu roste zub, uvidim jak na tom bude zítra jdu s nim k doktru, začínají řádit chřipky a mě se zdá, že občas sípe, ale nevim jestli to nedělá schválně

In reply to by Pupidup

My máme jít k dr. v úterý na 10ti měsíční prohlídku a právě by měl mít očkování - synflorix ..tak nevím ja to bude, jestli bude OK a bude moct očkovat nebo jestli to budem muset odložit. Uvidíme jak mu bude zítra a co řekne dr. ..
Mě občas připadá, že malej schválně kašle ..občas jako by na sebe chtěl upozornit ..nevim no :-D

In reply to by Flower01

no právě, mě to s tim kašlánim dělá taky a já fakt kolikrát nevim, jestli je to zase schválně nebo ne. Ale malej ted hicuje slušně, zejtra s nim zajdu. Problém je ten, že já doma nemam nic na horečku, zapomněla jsem koupit sirup, minulej už byl prošlej, chjo!! Doufam že mu to nepoleze po odečtu přes 38, jinak bych tatku musela hnát do nějaký nonstop lékárny

ahojky tak my taky trpíme na horečky když lezou zoubky a tet jsme si myslela,že to je ze zubu 4dny měl 38,5 a vnoci určitě i víc já mu to pak jen srážela jak jsem cítila,že hoří a nezdálo se mi to a dr.pak pteplotách zjistil,že jsme prošli 6nemoc :00: hned po teplotách se osypal..tak si to jen pohlídej kdyby náhodou,ale muže to být i ztěch zoubku ;) jinak já to střídám když jsou vysoké teplotky i s čípkem a pak dávám studený obklad na čelíčko a na kotníky ;) tak at vás ot brzy přestane trápit ;)

In reply to by Flower01

držím palce já celé ty 4dny nespala pořád plakal a já sním chodila po bytě v náručí no mazec a pak když už jsem mohla spat tak jsem zas kontrolovala jestli je vpořádku :00: právě jsme to taky dávala za vinu zoubku dokonce jsem sním byla i u dr.a řekl,že asi to vypadá na zuby nu a pak jak se osypal tak mě právě řekl o té nemoci...ale snad doufám tfuj tfuj,že u vás to budou jenom ty zoubky ;) :k:

hele holky,ale můj malej je taky unavenej ... teploty teda ZATÍM nemá ,ale má rýmu a spal mi dneska už několikrát přes den a je uknouranej ... neni to nejakej morybundus že ne?:(

Moji kluci na teploty u zubů moc netrpěli, ale pokud bude mít vysoké horečky, tak můžeš kombinovat nurofen s paralenem. Takhle mi to poradili na dětském v nemocnici s tím, že jedno se vylučuje přes játra a druhé přes ledviny. Teď u nás řádí chřipka, mladší syn 20 měsíců má antibiotika a jeden den jsem takhle fungovala. V praxi to znamená, že v šest dám nurofen, v devět paralen, ve dvanáct zase nurofen a takhle jsem pokračovala, dokud se nedostal aspoň na 38,5. Katka

In reply to by KatkaD

jako že se ty dva léky střídají už po 3 hodinách? mě to lékárnice poradila taky to střídat a střídala jsem je po těch 6 hodinách. bála jsem se dát dřív, aby se nějak nepředávkoval. Když je fakt velká horečka tak se může i dřív jak po těch 6 hodkách?

In reply to by Flower01

Myslím, že je asi jedno, jestli je to paralen nebo panadol. Oba obsahují paracetamol, jsou to stejné léky jen od jiné firmy. Katka

In reply to by Naninka2002

Už druhý den jo? :-( My teda první a už to je docela záhul. Furt se chová ..nestihnu nic udělat :-( Stolici má normál prozatím. Tak nevím, rýmu nemá, občas zakašle ..

In reply to by maarketa

no tak to je mazec! A byli jste s prďolou někde u dr. nebo na pohotovosti? 39,5 už je docela síla, to bych se bála. Já se teda bojím už teď když má těch 38,5, protože nikdy takhle teploty neměl ..a bude mu 10 měsíců za pár dní ..jen pro upřesnění..

In reply to by maarketa

No jo, dneska je to naprd. Samý lepší nemoci .. takže se není čemu divit, že se bojíme o ty naše prcky ..On je právě hrozně unavenej, normálně mi spí jednou denně a dneska spí už po několikáté, což je u něj fakt divný :-(

Ahojí tak to nevím jestli zuby,ale 37,2 není teplota na to abys mu jí srážela takovou teplotu ty miminka mají skoro pořád ... ale pokud nemá rýmičky a není nějak unavený tak to možná budou zoubky a má i průjem?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka