Výlet na pohotovost

02.11.2009

Teď jsme se vrátili z pohotovosti z Krče. Jako musim vám napsat co se stalo!!
Dala jsem malou spát a šla koukat na tv. asi za 2hod slyšim fakt divnej zvuk, řikám si, takovej Natalka nikdy nedělala to bude z tv no a znova a pláč, ale takovej divnej. Tak tam vlítnu a z naty lítaly gejzíry blitek!! Okamžitě jsem jí vytáhla a celá poblitá letěla volat 112, samozřejmě jsem v tom zmatku vytočila 122. Táta nebyl doma a já uplně vyděšená, pže nám Naty nikdy neblinkala.. Ze 112 mě přepojili na 155 a dr. na druhý straně říká, že to není sranda u malých dětí, že radši posílá sanitku. Než ta přijela stačila nám malá poblít půlku bytu. No a jak to tak bývá v sanitce v pohodičce. Na pohotovosti už vysmátá, takže jsme od dr. odjeli s tím, že jí nic není, nejspíš dietní chyba, ale nic zvláštního jsem jí nedávala!! No a doma zjistim, že jí babička (Natalky prababička) dala 3 lžičky pudinku z pudinkového řezu!!!!!!!!! No mazec, ale vše ok, teď spinká a je to v poho, ale říkám vám už to nechci zažít!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak to je dobre ze ji nakonec nic neni ze to dostala ven a tim to skoncilo.Nam syn taky tohle jednou udelal ale to mu byli asi dva roky v noci se vzbudil a rikal "mami" a chrst a celou me poblil a chrst a poblil i tatu a nez sem se zvedla abych ho dostala z postele z toho bliti tak uz byla zas louze na zemi no holky ja kdyz sem to videla takovej gejzir tak sem uplne vytrestila oci neco takovyho sem jeste nevidela a natoz 3x zasebou tak sem se o nej postarala a vsecko prevlikla a uklidila a sli sme spat ale mela sem o nej strach a asi za tri hodiny se to opakovalo a tak vsecko znovu a ja uz sem pak nemela ani do ceho ty periny prevlict :00: pak sme sli rano k doktorce a taky mu nic nebylo jen neco asi sned.
----------------------------------------------------------
http://simculik.mondozoo.com

téda, to muselo být hrozný. Hlavně že to dobře dopadlo. Babičky občas nepřemýšlej. Můj tchán v sobotu cpal Markétce sušenku do pusinky. Ona jí samozřejmě olizovala-reflex a tchán byl z toho úplně nadšenej. Já jsem byla na WC a tak jsem to netušila. Potom jsem slyšela zvýšenej hlas tchyně. Když jsem vylezla ze záchoda tak chovala malou a tchán stál naštvanej u okna a kouřil. Tak jsem se zeptala co je a ona mi to řekla. Takže babička naštěstí má více rozumu než dědeček :00: :a:

No fuuuj to sem se vyděsila, ale dodávám ufff.......... ještěže to dopadlo takhle. Babička se ponaučila a nebude se to už opakovat. Je to hrůza vidět mimčo jak takhle zvrací, zažila jsem to párkrát a vyplašená jsem byla pokaždé hrozně. Platí to, co se říká... čím větší tím věší strach a starosti... :kytka:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
http://plucka.mondozoo.com ... díky za klik :wink:

In reply to by plucka

jestli je trochu jako byla manželova babička. Co měl na sobě její manžel, když se poznali popsala jako kdyby na něj hleděla, ale co nakoupila, nebo co jí řekl minulý týden doktor :#o:

In reply to by Dejmalka

Taky si myslim, že babičky jsou neponaučitelný.. Vubec mi nejde do hlavy jak může dát půlročnímu mimču pudink!! Ok pudink, ale z pudinkovýho řezu??!! Cukr+kravský mlíko+kdo ví jestli ne prošlý pudink... OMG!!! Já být u toho!!! Nj přítele babička...

TY JO,JESTE ZE JE VSE V PORADKU.UPLNE JSEM TO Z HRUZOU CETLA,AZ JSEM SE OROSILA NEZ JSEM SE DOSTALA NA KONEC. :h:

i já sklepu napůl strachy o Natálku a napůl vzteky na tvou babičku...
Občas jsem vděčná, že žijeme sami...sice nikdo nepohlídá, ale vím co jsem si "zkazila" sama

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka