Těhotná a šťastná

01.11.2009

Ahoj holky!!! Jsem tu poprvé a jsem ráda, že jsem našla tyhle stránky a můžu si počíst, jak to prožíváte všechny věci okolo těhotenství vy. V koncem června jsem potkala muže mých snů a počali jsme hned 10.9.09. Oba jsme to moc chtěli a vyšlo to na poprvé. Je to moje první těhotenství. Mám za sebou první vyšetření a už se moc těším, až tu naší ještěrku znovu uvidím - jak roste, jak ji bije srdíčko. Jsem šťastná, že jsem ho potkala a budeme spolu mít mimčo...(před tím jsem byla 5 let s přítelem, ale pořád jsem si nebyla jistá, jestli s ním chci mít děti. U mého nynějšího jsem to věděla takřka okamžitě ) Hned ten den, co se objevily dvě čárky sháněl porodní asistentku a větší byt pro nás tři. Moc se na to těšíme a milujeme se čím dál víc... Čeká mě jen nepříjemnost v práci. Jsem ve zkušební době a nevím, kdy a jak jim to mám říci . Mějte pohodový těhotenství!!!

tak moc gratuluju k těhu,užívej si a ať je vše v pohodě. :k: Je super,že jsi našla toho pravého,tak to má být. Zatím bych v práci nic neříkala,počkej až ti skončí zkušební lhůta,už tě nemůžou propustit a budeš mít nárok na PPM. Pokud jsi tedy před tím pracovala alespoň 270 dnů během posledních 2 let.
Já jsem z jižního Plzeňska,většinu dne ale trávím v Plzni v práci. Je fajn najít tu někoho ze stejného města. Ahoj :a:

Tak moc gratuluji a ať je všechno v pohodě!
Já tak předloni šla do nynějšího manžela..zamilovali jsme se amoc hctěli miminko a taky se hned povedlo a byli jsme moc šŤastní...Honzíček měl už rok a teď čekáme spolu druhé mimčo...Tak snad to bude všechno ok..Z prvního manželství mám dva chlapečky Tomáška a Tadeáška...
Optaruj se!!!Terka :c: :k: :#~:

Juu.....tak to je nadherny pribeh, Oli :-) Gratuluji k // i k partnerovi..a preji krasne tehulkovani plne pohody a vseho dobreho :c: taky jsem potkala muze svych snu a hned po mesici jsme se zasnoubili a po osmi mesicich znamosti se vzali :-) takze chapu, jake to je, kdyz clovek citi, ze je to ten pravy clovek pro zivot :qu: :qu: My jsme v 8tt a ve stredu jdu na druhou ko i s tatinkem, moc se tesime, snad bude tez vse oki a uvidime :h: vesele tikat :-)

______________________________
http://picasaweb.google.cz/marsyvar

Hlavně to v práci neříkej dřív, než ti skončí zkušebka.. Byla by škoda přijít o práci (případně nemocenskou) a hlavně mateřskou..:) Jinak gratuluji..;) :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky