Dotaz

01.11.2009

Hezký nedělní dopoledne vám přeju. :) Chtěla bych se zeptat, používáte zvlhčovač vzduchu? Jestli máte zkušenost, pls, s tipama sem! :///: Je toho na výběr dost a já bych chtěla něco nehlučnýho, ne moc drahýho, aby to popřípadě taky čistilo, nebo ionizovalo vzduch... Děkuju za všechny rady! :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Přestěhujte se k nám, Péťo a tomu, že bys tu chtěla zvlhčovat vzduch, se budeš smát až se budeš válet po zemi :s: .

In reply to by Lucky78

Kam přesně? }:) Sice máte trošičku plesnivo, ale zato Kubík vůbec nemá rýmy. A Daví se toho nezbaví, akorát ještě chrchlá. A mě taky ráno pálí v krku. Hele, bacha, dneska osum slepičích, našel prachy, tak svíral mince. :s: Asi jako Kuba se stavebnicí. ;)

In reply to by skořice

Co třeba si ty byty vyměnit. Nájem za vlastní to je super směna. Aspoň pro nás určitě :s: . A nám suchej vzduch neva. Dáme si na topení mokrý plíny :///: . To je vidět, na co je Davča zaměřenej. Kuba bude chudej hračička a Davídek bude hrabat prachy :///: . Doufám, že Kubu potom založí a hlavně zaměstná :s:

In reply to by Lucky78

:///: Nevim, nevim, třeba bude Kuba úspěšnej pan stavitel, nebo architekt. Daví našel ňáký zbylý frfníky z Maďarska, jen aby furt nenaháněl zbytky... :) No, neni to špatná rada, vyměnit byty, ale spíš půjdem do toho zvlhčovače. ;)

ahojky my máme od sencoru asi za 500kč,prdavačka nám říkala že je to všechno na stejný způsob,já jsem s ním spokojená,je takový zelenobílý

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka