Je mi smutno

01.11.2009

Ahojky holky, přítel kolem dvou hodin odjel ke svým rodičům. Potřebuje udělat na autě rozvody a tak odvezl auto kamarádovi. Přespí u rodičů a zítra si jede pro auto a pak jede domů. Já jsem tedy sama doma a je mi tady smutno :( . Jsem zvyklá, že jsme tady skoro pořád spolu. Včera jsem sice taky byla sama doma, ale přes den a to mi až tak nevadí. Večery jsou horší. Já vím, že si myslíte, že jsem asi blázen, ale je tady takové nezvyklé ticho a klid. Už jsem se i zabavila, udělala jsem buchtu, ale teď to na mě zase nějak padlo. Ale teď už nevím, tak tady sedím u PC a nic mě nebaví.

Ahoj Andisku,moc Tě zdravím,neboj to bude dobrý,znám to když jsme se přestěhovali do nového baráčku a manža měl noční,hrozně jsem se bála a měla jsem hroznou depku,neměli jsme tu ještě telku a pak jsem zanedlouho zjistila,že jsem těhotná a všechno bylo o 100 % lepší,byly jsme na to s mimiskem dvě i když jenom v bříšku,ale bylo to fajn.Moc ti přeju aby se to co nejdřív podařilo a byli jste na to dva s mimiskem .

to mě mrzí, že Ti je smutno, ale tak ten volný čas nějak využij :). Já když jsem sama doma, tak si udělám nehtíky, masku na obličej, povaluju se s časopisem ve vaně a jen tak si lebedím. Mysli na to, že zítra už budete spolu :)

In reply to by KackaTP

Kači, už je to trochu lepší, dala jsem si teplou sprchu, ale zase to přijde až budu lehat do postele a ta vedle mě bude prázdná. Ach jo proč jen jsme s přítelem pořád spolu. Potom je mi po něm večer smutno.

Mě by to právě vadilo přes den,než večer to si přece budeš za chvíli lehnout čučet na telku a prospíš celou noc,to uteče prcino nesmutni a usměj se na mě miláčku :) :) :) :) :) :) :)

In reply to by kesja

Tak to mě zase vadí večer a jak jdu spát. Postel vedle mě je prázdná, prstě tam miláček chybí. Ale těším se na zítřek až zase budeme spolu. V telce nic moc nedávají, takže asi budu sedět tady.
:s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:

Ahojky Andisku todle znam moc dobre, ty dny take zvladam v pohode ale driv kdyz pritel mel jak denni tak nocni ty nocni byli horor sama doma ani jsem nedokazala usnout fakt des uz bych to zazivat nechtela.... jsem zvykla ze tu jsme splu a to treba ted kazdy sedi u sveho pc a nebavime se ale ten pocit ze nejsem sama tu je.... tak se zkus jit brzo natahnout pust si televizku nebo dilkim a treba brzo usnes a utece ti to a nebo tady urco na webiku sama nebudes :one: A ze jsi blazen to si zcela vazne enmyslim

In reply to by žabičkax

Přesně tak. My to máme taky podobně, jeden na pc, druhý na telce, sice se občas spolu moc nebavíme, ale vím, že tady je. Občas se k němu přitulím, dám mu pusu, prostě jsem ráda, že tu je a moc ho miluju, ale teď tady není a je tu takové ticho. Ani hudba to ticho nepřehluší.

Tohle znám. Ten pocit mívám vždycky když mi chlap odjede na hory. Bývá tam týded, ale v létě pojede na Elbrus a bude tam 3 týdny :§)

Ahojky Andísku, tyhle chmury pěkně dobře znám. Co mi přítel začal jezdit na týden do Brna, byla jsem hlavně ze začátku docela hodně smutná, protože právě jsme taky spolu vlastně pořád. A ty večery jsou nejhorší. Ještěže je aspoň ta telka tobrým společníkem..když nejsou zrovna po ruce přátelé :-) Ráno až se probudíš, budeš se cítit a mnoho lépe. A ten audit zvládneš levou zadní, neboj :one: A copak jsi dělala za buchtu??? Jo a co jsi dnes nakonec dělala k obídku?? :-)

In reply to by LillaX

Dělala jsem šlehačkovou buchtu a dala jsem na to meruňky a jahody. Na oběd jsem jen opekla kuřecí maso a brambor. Prácvě, že ty večery jsou hrůza. Včera to bylo fajn, v klidu jsem si uklidila a odpočinula. Ale dneska?
No nevím, ten audit je docela děs. A ještě k tomu budou všichni nervozní a necrlí a když budu někde telefonovat, tak se mě budou všichni ptát, jestli u nás už byli. Oni jsou totiž v celé nemocnici týden a nikdo neví, kdy a na jaké oddělení přijdou. Takže si to dokážeš představit. A všechno musíš dělat přesně tak, jak je to předepsané. A nikoho nezajímá, že to zdržuje.

In reply to by Andisek

Jo o auditu v nemocnici mi vyprávěla kamarádka zrovna včera, dělá v laborce. No a k nám chodí taky inspekce - posledně byli 4dny, takže vím, co je to za stres a teď nikdy nevíš, kdy přijdou za tebou atd. Juuu, tak takové buchty mám přesně ráda. Říkám jim "mokré". Moc nemusím ty suché - jako je bábovka atd. A ani moc rolády. Nejlepší jsou s ovocem a nebo s marmeládou a nebo s povidly. Juu, mňam, mňam..ale teď mám chuť na něco slaného..asi dojím od oběda pangasia :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já vím, bzpomínám, když jsem tě v pátek utěšovala já a teď je to naopak. Masku na obličeji mám právě napaplanou. Celý příští týden je v práci audit, takže se mi ani tam vůbec nechce a jsem nějaká nervozní.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka