Jaký krém na zimu

01.11.2009

Ahojky holky jaký krém na zimu na obličejček mé 4,5m holčičky mám koupit?Děkuji za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já mažu před procházkou malého krémem proti chladu do Johnsona. I přesto, že má velmi citlivou pleť, nemá žádné reakce. Krásně zvláční a navíc příjemně voní. Můžu jen doporučit. D.

doporučuje se Linola Fett, já zatím koupila biodermu zjemňující balzám, s tím, že je na celé tělíčko, ale asi dokoupím i tu Linolu - s malou chodím každý den ven, ať je jak je (chodím pracovat a buď ji beru s sebou nebo ji vozím na hlídání)

Ahojky,

já to řešila tak, že jsem jí tu lahvičku dala v noci....a to bezvadně klaplo. Byla rozespalá a neřešila, jestli má láhev nebo prso :-) Poprvé jsem to zkusila přes den....a to nechtěla ani slyšet.....no a v noci to klaplo....Tak držim palečky, ať se daří :-)
Papa

P.S....ještě mě napadlo....v největší nouzi jí zkus ten dudlík na lahvičce pokapat třeba kapičkama Sab simplex.....ty dětem moc chutnají a používají se na bolavý bříško.....tak třeba jí to zachutná i s tim :-)

In reply to by Šárka75

Tak to schválně zkusím jestli to tak pomůže protože si s ní nevím rady.A nějak to do ní dostat musím.Hold je to prsofil :s: Děkuju za tip zítra dám vědět jak to dopadlo ale jelikož je vyčůraná jak beruška tak bojím bojím že to nedopadne mno zítra jdem zase k dr.na vážení tak se ještě zeptám dr.jak to do ní dostat.Třeba má už nějaké fígle na to

Ahojky, já jsem pro svého ještě nenarozeného Ledňáčka koupila Hipp, ale zatím nemám odzkoušeno :)

hipp na zimu,dela i johnson´s baby nebo jak se to jmenuje,nivea.Urcite i jine znacky,zajdi treba do tety nebo nekam kde maji vesti vyber a neco sezenes :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc děkuju tuhle značku používám(mycí gel a na opruzeninky)Já myslela že jsou na zimu nějaké speciální krémy.Děkuju.Jo a ještě jedna otázečka jelikož dokrmuju speciálním UM bez laktozy a sacharozy a malé nestačí mé mlíčko vůbec po něm nepřibírá a má po něm srajdu tak mě dr.řekla ať ji krmím z flašky protože stejně na UM stravě skončíme když po mém mlíčku nic už nepřibírá(shodila už 30g) tak jak ji to naučit prostě to není prso a mé mlíčko tak to nechce jenže já to potřebuju do ní nějak dostat.Vidí lahev nebo stříkačku a řve jako siréna.Tak jsem zkusila hrníček a to trochu cumlala a neřvala u toho tak mám koupit nějaký hrneček s malým otvorem na učení? Už nevím jak to do ní dostat aby přibírala a nehubla nechci aby skončila v nemocnici na hadičkách atd.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Máme to kůli tomu,že malá má průjem mno ale stěry byly v pořádku takže to má prý z mého mléka a ani ji nestačí jelikož po mém mlíčku nic nepřibírá a to UM se jmenuje AL 110-Dietní potravina určena pro kojence se symptomy laktozové intolerance a realimentace po průjmu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Zatím to změnit nemůžeme mno uvidíme jestli něco přibrala.A domluvím se sní.Mno a hlavně aby neměla i problémy až bude starší.Chjo jako kdyby nestačilo že má řemínky kůli kyčlím,tak malá a takových problémů. :r:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky tak jsme už doma od dr.Malá přibrala 30g :one: má 5980g takže zatím dobrý a dr.vůbec netuší z čeho tak se.e.Stěry měla v pořádku rychlost trávení měla už také v normě mno už aby to bylo za náma je to děsný.Chudáci malincí sotva to přijde na svět tak už to má všelijaké problémy... :r: :r: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka