Jak přestat s mateřským mlékem

31.10.2009

Ahoj prosím o radu, bohužel nemůžu kojit, nebo spíš můžu ale malá nechce, tak odstříkávám svoje mlíko a dávám přes flašku, je to ale hrozně časově náročný a bolí mě prsa, tak i doktorka doporučuje přejít na umělou stravu, ale nevím tedy jak to udělat, když neodstříkám tak mám nalitá prsa, když odstříkám tak mě stejně ve spodní části dost bolí ale je to o něco lepší. Nevím jak s odstříkáváním přestat.

Kliknutím vložíte smajlíky:
Liddy

Ve sprše si pust proud teplé vody na prsa a a mačkej ty bouličky utvořené mlékem... Je pravděpodobné, že budeš mít teplotu, bude Tě bolet svalstvo a celé tělo vůbec, tak to nech na den kdy s Tebou někdo bude a pomůže s mimiskem... Taky odstřikávej, ale jen třeba 20ml 3x za den, prostě at prsa povolí... A dávej si tam teplé obklady kyž nebudeš mít čas na sprchu... 1den odstatvání, ten co jsem měla teplotu, jsem vymáčkavála prsa skoro furt aby nebyla nateklá

In reply to by Liddy

mi moc nepomáhá, sice mi po ní teče mlíko ale jinak žádná úleva. Jojo prsa jsem měla pěkně horký a v pátek jsem měla dojem že mám i trochu teplotu, dnes už je to lepší, odstříkávala jsem dnes jen kolem těch 20ml, tak třeba brzy přestane téci, zatím se mi trochu ulevilo jen okolí bradavek ještě bolí. Manža nadšený není, nemůže se mě ani dotknout páč to bolí.

jojo,prodluž pauzy mezi odstříkáváním a v lékárně prodávají i homeopatika na zastavení laktace..držím palce..nám jsou 3 týdny a taky jsme na umělém..Maxík neměl sílu tahat,bradavky žádné-tak jsme to zkoušela přes klobouuček,ale to ho unavilo ještě víc,tak jsem jen odstříkávala,ale pomalu se mlíčko ztrácelo a tak zobu ta homeopatika a ted už odstříkám stěží 8ml z obou.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

zkusím odstříkávat míň v noci jsem neodstříkávala a ráno mě tak bolely prsa a teklo to z nich tak jsem musela a bylo toho zas na celou dávku

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka