nemocnice

01.11.2009

ahojky těkulky, hlasím se po dlouhé době. Bohužel jsem 16.10.skončila v nemocnici kvůli vysokému tlaku. Teď jsem měla propustku na víkend, ale do 19hod musím být zpět :-(. Vůbec se mi tam nechce a špatně to nesu. Držte mi pěsti, ať mě brzy pustí a ať mám dnes dobrej tlak!!! Mějte se hezky a užívejte si těhulkování doma.

Drzim palce at se brzy vratis a tlak at je v pohode!!! :one: Se synem mi kdysi taky vyhrozoval Dr.ze me posle do nemocnice kvuli hooodne vysokemu tlaku,ale nakonec jsem ho ukecala na domaci hlidani.Nemocnice bych taky tezko snasela,ale zase rikam,ze kdyz neni zbyti,tak kvuli mimiskovi vsechno..Drz se!!

Ahojky mohu se zeptat jak vyskoky tlak mas? Ja byla taky u prvniho tehu v nemocnici, ale az v 36tt a mala se narodila v 38tt.
Jinac Ti preji at Ti to utika a jste brzy doma.

In reply to by alexandra.aa

ahojky, tak dnes mě pustili, ale musím se doma hlídat a chodit na kontroly. Tlak jsem mívala 140/90, i když jsem brala 3krát denně Dopegyt. Jelikož ségra měla preklampsii, poslali mě do nemocnice na různá vyšetření a na stabilizování tlaku. Při dnešním vyšetření mi primář řekl, že mám zkrácený čípek, takže musím být v klidu a hlavně ležet, ať je vše OK a tlak nejde zase nahoru. Snad už to s malou doklepeme do porodu doma...

In reply to by alexandra.aa

no, tak to ti naměřili pěkně vysoký.. Ale ono to může u doktora zkreslovat (nervy atd). Proto jsem šla do nemocnice, kde jsem byla v klidu a měřili mi tlak 5krát denně. Teď beru dopegyt 1-1-1 a ještě 1/2-0-1/2 vasokardinu. Taky v poledne prášek na prokrvení placenty, ať má malá dostatek výživy. Primář mi nakázal doma ležet, max krátké procházky a hlavně klid. Snaž se taky odpočívat. Vysoký tlak není sranda. Mě stačila návštěva (dvouleté neteře, které mám ráda jako vlastní) a rozhodilo mě to. Pak mi sestra naměřila třeba 140/90 :( . Takže hlavně klid a ne nervy

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky