Červíci ale i vy ostatní budete pořizovat chodítko??

01.11.2009

Ahoj červíci :ooo:

mám trochu předčasný dotaz,ale jak jste na tom s chodítkem?Já měla obě dědi v chodítku,ale teď jsem slyšela,že se nedoporučuje kvůli kyčlím.My máme kyčle v poho,ani děti s kyčlemi žádný problém neměly,tak nevím.Budete ho pořizovat??

Ahojky tak já klasické chodítko kupovat nebudu měly ho sice všechny starši děti ale jen na chvilku když začaly lozit tak pro ně bylo chodítko spíš za trest dávala jsem je tam jen když jsem je nemohla mít furt na očích a musela něco udělat ted uvažuju spíš nad tím co se ho prcek jen přidržuje když už stoupá a nechodí ještě tak jistě aby si neublížil.

Ahojky ,tak já pořizovat budu.Obě starší děti ho měly, tak nevidím důvod proč teď malého ošidit. Navíc se jim to děsně líbilo,že se mohou pohybovat všude kde chtějí a samy.Co se týče těch zad, tak to je věc názoru. Teď je tolik novinek a nesmyslů, že bychom se museli zbláznit. Záda si ničíme i věčným vysedáváním u pc...hihi.

Jo a holky víte o tom že dětem NESMÍTE kupovat nekvalitní boty?(např. u větnamcu,tržnicích) minimálně do 5 let? Ničí se tím nohy.Musí mít zdravotní vložku.Jsem zvědavá kolik teď stoji prví capačky.Před 5 lety jsem za ně dala dobrých 500kč :one:

Ahojky, tak my pořizovat určitě nebudeme, přijde mi to zbytečné. Když si sjedeš na téhle stránce níž, je tam na to anketka :)

Ahoj, Ivet. Tak my cvičíme VOjtu, takže o nějakým chodítku vůbec neuvažuju. Budu ráda, že se malej naučí chodit správně tak jak má (v chodítku děti našlapujou na špičky - to by nás naše rehábka asi nepochválila a vičení by bylo zbytečný), stejně prý budeme chodit až později než bývá běžný. My jako děti ho taky neměly a nemyslím, že bysme o něco přišly. ;) :a:

In reply to by Martta

No já to taky slyšela,ale my naštěstí žádný problém nemáme,tak uvidím,jak bude chtít malá.Naše Aleka začala brzy lést,a i když měla chotítko,tak začala chodit taky dost dlouho.Ať vám ta vojtovka brzy pomůže a nemusíte se dlouho trápit :k:

Ahoj, měli jsme u první hollčičky a šlo celkem rychle s bytu, páč je to další krám, kterej překáží, zdravý to není a děti i rodiče maj tendenci si na to zvyknout :/

Znovu pořizovat určitě nebudeme, už teď zakopávám o samý hračky (a kočky) a malá nemá úplně v pořádku kyčličky, takže ani o pořízení neuvažuju.

In reply to by Paolina..

Díky,já ho chtěla taky k vánocům,ale ještě počkám,uvidím.Jinak jsem koukala od Chicca mají pěkné,nechá se nastavovat výška.Dík za tip na usínáčka :one: na něj koukali v krámu,chtěli za něj přes 800kč :jawdrop: ,a koupili jsme ho přes ten tvůj odkaz za 320 kč To je teda rozdíl,nestačila jsem valit oči :00:

Ivet, já jsem zatím rozhodnutá, že ne, taky máme všude prahy... Ale kdo ví, třeba změním názor, ale zatím ho nechci...

In reply to by Tez

no to jo,ty práhy myslím,že nevadí.Dělaj tam takový gumy,tak je výhoda že neodjede jinam.Když byl Mirek malej,tak byly takový látkový,malý,a když najel šikmo na práh,tak se převrátil,bouli jako vrata.Dnes je fajn mít mimčo už kvůli těm věcičkám.Akorát jich asi nakupuju zbytečně moc.Ale nekup tp,když je toho tolik :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky