prosím poraďte..:-(

01.11.2009

Ahojky maminky,mám na vás prosbičku.
Byla jsem na vyšetření děložního čípku.2x Stěry a na biopsii(myslím že se tomu tak říká),poslední vyšetření bylo začítkem srpna a měla jsem to na středním stádiu:-( ,tím pádem se to musí hlídat a mám jít v listopadu na další kontrolu čípku,vyšetření.
Řekla mi že jestli se mi to zhorší,tak bych šla do nemocnice a část čípku by mi odebrali.Je to vyšetření na kterém už bylo spousta mých kamarádek a dělá se to pod narkózou,tak mě to trochu uklidnilo,ale i tak jsem s tou operací podle rychlého zhoršení počítala:-((.
Jenže už půl roku jsme se snažili o miminko a doktorka mi řekla,že mi zatím nebrání v otěhotnění.Tak jsme odjeji na dovču a přijeli už tři:-))Jsme oba nesmírně šťastí,začímáme 11týden a zatím jsme oba v pořádku.Jenže 12.listopadu jdu k doktorce,na kontrolu čípku a strach narůstá!!!Co když to opravdu dopadne špatně?Nevíte někdo jak se to léčí v těhotenství??
Poraďte prosím,mám strach.....děkuji paa Eliška

Mám kamarádku, která na tom byla cca v 5. měsíci těhu (na seřezání čípku nebo tak něco), chvilku byla pro jistotu v nemocnici a vše dobře dopadlo, mimi donosila v termínu....

No já myslím,že v těhu se to nedělá.Já byla na konizaci před těhu,a úplně v pohodě,ale když jsem byla na kontrole po šestinedělí,tak mi ani nenabíral citologii,protože prý vychází jinak.

Ahojky taky mi odstranovali kus cipku ve 12tt tehotenstvi ted jsem 23+3 kdyby jsi chtela neco vedet tak mi pisni..Mela jsem spatnou cytologii a po té i biopsii tak jsme muselap odstoupit konizaci v těhotenství...

In reply to by M.edulinka

takže vše dopadlo dobře počítám,když jsi už ve 23+3:-)tak to mě uklidnilo!Měla jsem strach aby to nějak mimi neublížilo.Jdu tam příští týden a pořád jsem na to myslela....Přítel už z toho šílel,když jsem mluvila pořád o něčem špatném....tak jsem se raději zeptala vás....
Moc děkuju všem za odpovědi,jste hodné...a přeji všem zdravé těhulkování:-))Eliška

Ahoj Elis ja uz mam konizaci za sebou, mela jsem jiz rakovinne bunky..konizace se muze delat az do nejakyho 21tydne tehu takze pokud by to bylo hodne spatne tak by ti ji udelali i pres tehu, narkoza je slaba takze miminku neskodi. A kdyby to byli jen zmeny na cipku a rakovinne bunky tam nebyli tak by to nechaly a proste by te casto hlidali - ono to tehu muze hodne zhorsit ale pry take zlepsit. Tak se neboj a ver doktorum!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka