Zoubky - kde rostou první?

31.10.2009

Ahojky :ooo: , četla jsem tady už příspěvky od hodně maminek, že se miminkám začínají klubat první zoubky.
Mě by zajímalo kde se klubou a jak to místo vypadá. Malej pořád rve něco do pusy do stran, slintá. Tak jsem mu koukla do pusinky a má nateklý dásně až takový bílý je má, ale nahoře na místech, kde rostou špičáky. Kamarádky malýmu vyrosty špičáky jako úplně první zoubky. Já myslela, že rostou vždycky jako první ty dva zoubky vepředu dole. Takže jestli se fakt něco malýmu klube, tak to vypadá že budeme mít doma asi malýho upírka. :00: :00: :00: Jak je to u vás?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Báro, tak jsem na to koukla a tím spíš se mi zdá, že malej má fakt nateklý dásně právě na místech těch špičáků. Já ti to vyfotím, až bude mít lepší náladu a pustí mě k tomu. ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj, tak to přesně máme my, takže to možná bude taky tak. ;)

Ojinka

Ahojky Martínkovi vyrostly první jedničky dole a teď to vypadá že se mu klubou i dvojky dole. je to šílenost. slintá jak divý furt má něco v puse a nejvíc se mu líbí od MAMu ta žínka ve tvaru zajíčka. šíleně se vzteká když mu ji vezmu :s: jinak jsem se nevyspala už asi měsíc takže je to fakt super. už jsem koupila gel ale je tam napsáno že až od 5měsíců tak se musím zeptat dr jestli ho můžu zkusit nebo ne. jinak vám co to teprve čeká přeju pevné nervy. my si zoubky užíváme plnými doušky... :§)

In reply to by Ojinka

Jééé, ahoj Ojinko. Tebe jsem tu neviděla ani nepamatuju. Jak se pořád máte? Máš nějaký fotečky jak rostete? Co taťka, pomáhá s prckem? Martínek je pěknej rychlík s těma zoubkama, gratulujeme :k: :k: :k: Jo už to tady vidím, fotky tu jsou, tak to jdu omrknout. Papa

Ojinka

In reply to by Martta

Ahojky Marti to víš přes léto jsem lítala hodně po venku a teď zase lítám po kamarádkách a vůbec nic nestíhám. navíc prcek docela zlobí takže jsem ráda když si aspoň na chvilku můžu hodit v klidu nohy nahoru. co se týče taťuldy je to mnohem lepší než to bývalo ale pořád jsou věci které by se mohly zlepšit. tajně toužím po dni kdy si hovezme do kočáru a na dvě hodiny s ním odejde ven....

Ahoj! Jiřulovi porostou asi co nevidět. Má pořád ruce v puse a slintá. Dásně má trochu natelký, tak čekáme...To bude zajímavý!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Báro, tak to jsi mě uklidnila. :) Já nechci doma upírka, chci hezký roztomilý miminko s jedničkama dole. :s: ALe jak píšeš je to masakr, asi nebude moc roztomilej až mu polezou opravdu. Takže u nás se podle tebe ještě k ničemu nechystá, to je dobře. Vždyť má čas. Miluju na něm ten jeho bezzubej úsměv :s:
Tak ti přeju pevný nervy a ať jsou zoubky všechny co nejrychleji bezbolestně venku :///: :c: :a:

Ahojky Marti, tak u nás to vypadá, že se taky dole na stranách něco klube. Sebča slintá o 106 a pořád ruce v pusince (nejlíp obě najednou). Nejhorší je, že ty ruce tam strká i během kojení. Chvilku pije, najednou přestane a začne zkoumat rukama pusinu. A to ještě musí stíhat koukat, kde co lítá, zvědavka jedna. člověk už může jen vzpomínat, jak ze začátku vzorně baštil. :s:

Ahoj Martí,
tak nám doktorka na 4měsíční prohlídce říkala, že mu brzy dole porostou, že to máme hlídat. Tak hlídám, hlídám a kde nic tu nic :n: . Ale od úterka do čtvrtka jsme byli na zabití, tak já nevím. Buď to byly prdíky nebo zuby. Že by to měl oteklé nebo červené se mi ale nezdá, ale nevím, protože on si do té pusy vůbec nechce nechat kouknout :spid:

white_tie (neověřeno)

In reply to by Martta

Máš pravdu, je to hrůza, už jsem fakt K.O. Přes den se to dá, nejhorší je to k večeru (cca od 5 do 7) a pak v tu noc... krásně usne, ale kolem 12 se začne mrskat, vzbudí se, pláče a nechce prostě ani zaboha spát. :§)
Přes den se hryže (i ostatní) úplně bolestivě, musí ho to fakt bolet, chudáčka. Včera měl už dvakrát průjem a i asi třikrát teplotku...

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

Ahojky, myslim, ze je to presne jak pises... natekle dasne a cervene.... a vetsinou se klubou ty prvni dole, ale neni to pravidlem.
Takze to u vas vazne vypada na upirka hehe :)
jinak u nas se jeste nic neklube i kdyz mam pocit, ze si za chvili ty ruce sni, jak je kouse a slinta taky desne :)

In reply to by kenla

No mě říkala kamarádka, že její malej měl první ty špičáčky. Já si to už nepamatuju, přece jenom je malýmu už 5 let. Tak nevím, jestli už si to taky pořádně nepamatovala. Mě to taky přišlo divný, proto sem se ptala :#o:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to se teda ještě zeptám, až s ní budu mluvit, možná jo :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky