zase ten výtok????

01.11.2009

Hezkou neděli všem holky :a: mám jeden malý dotázek asi to nic nebude, ale přece jenom se radči zeptám.Mám těhulkovský výtok,asi jako hodně z nás. Jenom mě dneska vystrašilo, když jsem vstala z postele že toho bylo nějak moooc :jawdrop: a jako kdyby voda.Jak to napsat tak nějak nepohoršeně :D nechala jsem to uschnout a vypadá to na těhu výtok,ae i tak mě to vyděsilo, neměla jsem intimky takže jsem se šla dvakrát převléct....je to normální :#o:
Vím že se to tady řešilo x krát, jenom v takovém množství mě to docela vylekalo.
Děkuji všem za odpovědi a přeji hezký zbytek neděle :a: :k:

děkuji zlatínka, to se mi ulevilo :) ted jsem zase pro změnu ležela..začlo mi tvrdnout břicho, asi jsem to s tím chozením dneska přehnala :(

In reply to by Zdenka26

opravdu se neboj,mam to potvrzeno i od doktoru a precetla jem o tom milion clanku i na internetu od doktoru,ze to je normalni a jedine co psali,ze je spatne tak bylo,ze to nesmi byt s primesi krve aj.,ale jinak,ze to j klasicky tehu vytok.S tim chodzenim to tak neprehanej. ;) Ja si zase vcera vysla na poradnou prochajdu s manzilkem a nasim 3letym,ale precenila jsem sily a po ceste jsem citila jak me tlaci a poboliva brich a jk mi ta prochajda absolutne nesedla,takze vseho s mirou.Mej se krasne,papa :a:

In reply to by siska333

jéédja sisko tak to mám radost, to mě uklidnilo.Já jsem si říkala, kdyby bylo něco špatně tak by toho muselo být hoodně, někde jsem četla,že plodovka když praskne tak stéká po nohou, a to jsem neměla,jenom toho bylo víc jak obyvkle.Hned jsem si vzpomněla, že u prvního klučíka, mi na konci těhu pomalinku propouštěla plodovka, a to jsem ani nevěděla:Ale to bylo už na konci někde 38 týden, už ani nevím přesně. :)
Včera jsem to přepískla noo, sama sobě jsem potom nadávala, ukízení, žehlení, vaření, pořád jsem chodila jak trubka a potom to tak dopadlo :( už nikdy víc:Ale prdolka večer úžásně kopkal :D nevím čím to je, ale když jsem víc aktivní je potom i prcek :D to mě zase potěšilo.
Tak ještě jednou děkujíí měj se, hezký den papa :a: :k: a optarujte se ...žádné velké prochajdy ;)

je to naprosto normální, měly jsme stejné dnešní ráno :-) Vstanu a mokro mezi stehnama, honem na wc a intimku, bez té ani krok. Je to vpořádku, papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka