poradíte prosím?

01.11.2009

Holky mohli byste mi prosím poradit krok po kroku jak se mam zaregistrovat na wunschi a vytvořit si graf?mě to prostě pořád nejde :#o: zkoušela jsem to podle merenibt.cz ale připadá mi že jsou ty stránky úplně jiné...předem díky moc jsem zoufalá :\/:

In reply to by laila

no nakonec jsem se ještě jednou jukla na merenibt.cz a to co mi přišlo mailem i s tim kódem jsem musela zkopírovat a dát do vyhledávače a bylo to...složitější registraci jsem ještě neabsolvovala ale ted mi to přijde jako prkotina...díky holky za pomoc... :+^*:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

pořád mi to píše tamto jak jsem tu už psala...obdivuju všechny co to dokázali...fakt...je to děs...

Tak jsem se zaregistrovala,přišel mi nějakej mailík s nějakým kódem ale nejde mi se přihlásit...pořád mi to píše nějaký,, Der benutzername wurde nicht gefunden bzw.ist inaktiv.Versuche est bitte noch einmal,,...to je nějaký aktivační kód či co?nevím kam ho mám zadat nebo co dál neumím ani fň německy :n:

In reply to by janciii8

Musíš kliknout na ten odkaz, co Ti přišel v mailu a dokončit tak registraci. Pak by se Ti mělo objevit Ihr Account ist nun aktiviert. Pak už se můžeš přihlásit. Zkus to a ozvi se. N.

In reply to by Naděnka

Tam jsou dva odkazy,jeden je podle mě na zaregistrování(je to úplně ta samá stránka ve které jsem se registrovala)a v druhym odkazu jsou tři políčka jedno na jméno druhý na heslo a třetí jestli jsem správně pochopila je na kontaktní email...tak nevím co s tím...jsem asi fakt hloupá nebo nevim...

In reply to by laila

No jenže tam jde napsat bu jméno a heslo a odeslat a nebo ten email a odeslat...všechno najednou nejde musím si vybrat...holky já už jsem z toho úplně na mrtvici až už se tomu musim smát :C]]: budu tam něco zkoušet a snad se do 8 zadaří...pak totiž končim v práci:)děkuju moc že jste se mnou měli trpělivost...jste zlatý...a at se zadaří....nám všem :°O°:

In reply to by janciii8

Tak to já nevím co to muze byt :n: ...zkus najet na tu stranku z meiliku jestli ti prisla a nebo na ni zkus najet sama aznova to zkusit...normalne prihlasovaci jmeno ktere jsi si zadala u registrace a heslo...snad to pujde... :?

Holky děkuju moc za ochotu ani jsem nečekala že by se mi s tim někdo tak vypiplal...DÍKY jdu se na to vrhnout... :ww:

Ahojky,tak já to nějak zkusím,stejně se nudím :) .
Tak...já když jsem se na wunsche registrovala taky mi to dalo dost zabrat :) ...tak ti to po kroku vysvětlím jak jsem to dělala já,snad to půjde...:-)
1-Otevři si tuto stránku http://www.wunschkinder.net/forum/positiv.php?0,z=5,page=3 .-(já jsem se odhlásila a zkopčila ti odkaz)...
2-Na levo máš sloupeček a tam dvě kolonky na přihlášení.Ty klikneš na registrieren skoro dole.Dostaneš se sem http://www.wunschkinder.net/forum/register/ ...
3-V úplně první kolonce Benutzername*: si dáš svoji přezdívku...
Na další kolonce Email*: zadáš svůj meil ale POZOR! - Na jednu registraci potřebuješ jeden meil jak zapomeneš heslo nebo přihlašovací jméno,tak si musíš založit i nový e-mail !!!
...Pak máš další dvě kolonky Passwort*: tam si zadáš svoje heslo na první kolonku a na tu druhou dáš to samé ...
4-Když tohle vyplníš,tak sjedeš níže a tam máš takovej malinkej čtvereček vedle kterého máš text Ich stimme den Nutzungsbedingungen zu. to je,že souhlasíš s podmínkami,tak na něj klikni.
Pod ním by jsi měla mít obrázek s kódem a pod ním zase text Code eingeben: vedle toho textu prázdný rámeček do kterého opíšeš ten kód...
Pak dole klikneš na Absenden pokračuješ...
...Dále už si snad budeš vědět rady...Snad jsem ti to dobře popsala a kdyby jsi ještě nevědela,tak mi klidně písni vzkaz a nějak se s tím poperem,koukám že tu máš komentů že nevíš podle kterého se řídit :s: .Tak papa a pak napiš jestli se ti to povedlo :papa: :k:

In reply to by laila

Lailíku, neměla a nebo jsem o tom alespoň nevěděla. BT jsem měřila jen čtyři měsíce a vždycky ovulka byla. Předtím jsem mívala nějaké ty ovu příznaky. Ze začátku jsem to neřešila vůbec, možná jsem ani nevěděla, že něco jako ovulace existuje. Ale to už si za ty měsíce fakt nepamatuju. Takže neporadím. Ale jak asi víš, Kesjinka a Liduška v anovuláku otěhotněly...

In reply to by laila

Hele, prostě se na to vykašli. Je to to nejlepší, co můžeš udělat. Jsi mladá, času máš dost, tak užívej života, ono to přijde. Já vím, jsou to přesně ty kecy, které nesnáším, když mi je někdo říká, nejlépe někdo, kdo už má děti (sytý hladovému nevěří), ale já jsem to po roce a půl vzdala, už mě to prostě přestalo bavit a děj se vůle boží....

Ahojda, já se registrovala před nedávnem, německy neumím nic a pamatuju si, že jsem s tím taky zápasila. Stránka opravdu vypadala jinak, takže jsem byla opravdu zmatená. Akorát vím, že Ti nepůjde poslat aktivační mail dvakrát do stejné stránky. Proto jsem si musela založit extra kvůli tomuhle novou schránku a tam si to nechat poslat, pak už to šlo. Hele, mrknu na to a pokusím se Ti poradit. N.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka