Rozmazlenost???

01.11.2009

Ahoj maminky, mám takový menší problém... :?
Náš Sebík má ted 9.měsícu, je to andílek, strašně hodné dítě ale...háček je v tom, že jsem ho asi rozmazlila :00:
Když je v pokoji s tatínkem tak je vše v pořádku. Přítel se klidně kouká na tv a prdolka si hezky hraje třeba v postýlce. Ale když je semnou tak dokáže řvát i hodiny než ho vezmu na ruce :§) , nebo třeba když je s přítelem a hraje si a já jen projdu přes chodbu a malý mě zahlídne tak spustí strašný jekot dokud ho zas nevemu :n:
Přítel mi říká, že ho mám nechat řvát dokud se neunavý ale mě je ho potom hrozně líto, protože někdy řve i hodiny.
Nevíte jak ho to odnaučit? To ho vážně odnaučím jedině tak že si ho nebudu všímat? :\\:
Děkuji moc za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já si myslím,že je to tím,že s ním trávíš většinu času ty.Mě to malej dělal,chytil mě za kolena a já s ním chodila jak tučnák.Vyřvat bych ho nenechávala,on z toho vyroste. :)

u nás to má takhle tatínek:) od malinka jí tahal s postýlky, když porostla tak ze země, z kočárku no a teď - 9. měsiců začne natahovat ručičky sotva ho zahlédne a nedej bože když si jí nevezme... u mě to nedělá protože ví, že neuspěje. U nás jsme začali pomaličku zvykat na to, že jí tatínek pokaždé nevezme... sedne si s ní na zem a hrajou si, nechá ji chvíli bečet zase si k ní sedne prostě cokoliv jen jí nevezme na ruce to stejné když jsme venku s kočárem... prostě blbinky jo hodně trpělivosti a času, ale určitě nezvednout ze země:) fakt to funguje, ale chce to čas a pevné nervy. Když vydrží bečet tak dlouho tak to je blbý, ale radši si k němu sedni pohraj si s ním pomazli ho, ale nezvedej jinak se toho nezbavíte. Nejlepši je to začit, když nejsi sama doma ať se máš na to čas a nemáš nervy, že nestíháš vařit oběd apod.:) držíme palečky Maruška a Amálka

nojo, mamánek :cc): náš malej je taky trochu mamánek, je to i normální, když jsem s nim většinu času já.
To je jasný, on už ted ví, že ty ho chováš a když bude ječet, zase ho pochováš. V tomhle věku už jsou vyčůraný a jsou to hrozný herci. Jsem zvědavá co poradí ostatní maminky. To nechávání brečet je těžký, to já vim. Co kdyby sis k němu sedla na zem a hrála si s nim, on za chvíli pochopí že i když jsi tam ty, může si hrát na zemi. Takhle to zkoušet a já myslim že časem se to zlepší.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky