DOTAZ - Oblečení

01.11.2009

Ahoj holky, chtěla bych Vás poprosit o radu. Budu rodit v únoru 2010, TP mám 17.2.10 a nevím, jestli mám kupovat zimní kombinézku nebo teplý svetřík, když měsíc na to začíná jaro. Co jste všechno kupovaly a co jste nakonec využily a co nee. Nechci zbytečně kupovat něco, co pak vůbec neunosíme :ww:
Děkuju za rady a tipy :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Kombinézu bych vůbec nekupovala a koupila spíš něco jako zimní zavinovačku do autosedačky..ta je od 0-13kg..a vydrží ti dýl..

Ahojky kombinézku určitě využiješ. :cc):

Nabízím oblečeníčko co jsme nestihly vynosit nebo se na něj zapomělo ve skříňce, tak se mrkněte pokud by jste měly zájem napište a domluví se určitě i na slevičce. :a:

ahoj.tak já mám kombinézky 2,obě tedy modré,ale ted sem viděla levnou růžovou ale to by asi neunosila.ale byla nádherná!!!

myslela sem si, že když prcka obléknu dám do kočárku s fusakem, přikryju dekou a navrch etě zapnu povlakem na kočár, jestli nebude ještě kombinézka už moc, aby nebylo nabalený jak pecka :°: , ale určo si jednu kombinézku pořídím.

No já bych asi koupila kombinézku určitě, vždyť zima je někdy ještě v dubnu a ty malý drobečci ať jsou pěkně v teplíčku.

Já jsem rodila na konci února a fusáček (který jsem naštěstí dostala) jsem moc neužila. Teď jsem ho darovala sestřenici, která bude rodit v lednu. Mám jeden větší, do kterého se dá zabalit malé miminko a využijeme ho i pro letošní zimu. Takže doporučuji koupit něco většího - pokud je to větší investice. Teplý svetřík určitě kup, hodit se bude i teplejší deka. Do ní se miminko také zabalí a využije se i další roky. Ahoj a hooooodně štěstí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky