S jak starým dítětem na dovču k moři autem?

01.11.2009

Ahoj maminky můj tatí mi teď navrhl, že by nám dal k Vánocům dárek v podobě pozvání k moři, že bysme jeli já se synem a moje ségra, tak nevím Honzíkovi v létě budou dva roky, ale je dost živé dítě a nevím jestli by 8 hodin v autě zvládl, možná kdyby se jelo na noc, jaké máte zkušenosti vy. Děkuji za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojda , my jsme absolvovali cestu do Chorvatska autem s naší malou a bylo to v pohodě.Niky měla čerstvě 6měsíců.Jeli jsme přes den a stavěli cca po 2-3 hodinách...přesně na kojení ;-) či papání.Vyráželi jsme ráno kolem 7hodiny a cesta nám trvala všehovšudy zhruba 12hodin( do Sv.Petaru na Moru)Při jízdě jsem se ji snažila zabavit, takže jsme si hrály anebo spinkala.Jinak to celkově zvládla možná líp jak my jak co se týče cestování tak celý pobyt...Jo a to zrovna v tu dobu byli po celé Evropě strašná vedra, takže jsme se děsili jak to skousne, ale jí to očividně vůbec nevadilo.
Pááá a krásné dovolenkování ;-)
Lenka a Nikolka

my jsme jeli s Míšou když mu byl necelý rok, tam i zpátky jsme jeli na noc, každá cesta byla 14 hodin a obě prospal, rozhodně doporučuju jet na noc :one:

Ahojky, tam my jsme taky vyrazili poprvé k moři autem s malím když mu byli 2 roky. Jeli jsme asi 12 hodin. Tam jsme jeli na noc, to bylo dobrý, i když jsem myslela jak budu prostě spát jako spí normálně doma, no budil se asi po 2 hodinách, ale bylo to v pohodě, potom prostě jen seděl a koukal a v pohodě. Ale zpět jsme vyrazili ráno v 10 a to byl teda horor, od tý doby jsem řekla že autem k moři už nikdy. Spal asi jen hodinu a půl po poledni, a jinak mi ani nevydržel v autosedačce, lítal po autě, a to jsem tam měla plno hraček a různé blbosti abych ho zabavila, dostával pořád i dobrůtky aby byl alespoň chvíli v klidu, no ale děs. Jak už ho to nebavilo tak si třeba vymýšlel že chtěl každouz půl hodinu čůrat, když jsme zastavili, tak mu to samozřejmě nešlo. Lezl po mě, skákal po mě. Už se nedalo ho udržet prostě v tý autosedačce. Je taky živější. Takže určitě jet jen na noc!!!

http://donik1.mondozoo.com - prosím klikni mi, díky moc
http://www.prckoviste.cz/donik Olina & Dominik & Nikolas

No já chci jet příští rok s malou,to jí bude rok.S tou starší jsem jela když jí byli 2 autobusem,zvládla to bez problémů,tak doufám,že to zvládneme zase

ahojky tak nasemu budou v lete 1,5 a chceme jet do chorvatska autem tak pojede.me na noc ja myslim ze kdyz to prospi tak je to ok

Ahojky,já myslím,že to bude v pohodě,naše malá bude mít v létě rok a čtvrt a taky se chystáme autem k moři,no nějak to zvládneme!Jezdí i s menšíma dítkama.Kdyžtak budete dělat častější přestávky,ale plánujeme jet na noc,aby to zaspala,přes den by se asi nudila a moc by jí nebavilo jen sedět a čučet:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky