Angelsound - poslouchani srdicka mimiska.o))))

31.10.2009

ahojky, tak mi to nedalo a asi pro klid dusicky si tento pristroj chci koupit, nicneme snazim se najit co nejlevnejsi variantu a docela me dostalo ze v britanii vyjde na nejakych 500kc a u nas na 1500kc to je tedy sakra rozdil.... ted premyslim jak vyresit doprave a zda to dojde brzo a asi si to radci objednam dal..... proc ja musim zit zrovna tady vse je tu neskutecne draha docela me zarazi za jak levno tam poridt plno dalsich tehu vecicek a vecicek na mimi to y mi to ale musel privest snad kamion hehe, tak to jent akovy mensi postreh, nechce se nekdo pridat s tim nakupovanim? Ze by se postovne rozdelilo? :s:

ahojky. já tohle mám-jen u jednoho sluchátka je nějaký špatný kontakt drátku, ale to by šikovný chlap opravil. teď ho má půjčený kámoška, ale fungoval suprově-slyšíš i co se v břiše děje i srdíčko. a ještě můžeš miminku tím přístrojem pouštět hudbu nebo něco vyprávět. každý den jsem s Vojtou takhle komunikovali :-)

In reply to by Kylli

Ahojky, diky za reakci, no ja prave si rikam jak moc me to uklidni abych neplasila ted si furt rikam aby vse bylo ok ze vlastne envim a soudim jen podle toho ze obcas zaboli podbrisek a tak si rikam deloha se roztahuje.... jasny spatny kontakt urco sikulka chlap opravy... ja prave koukala zda nekde neni bazarove ale to jsem nesehnala a 1500kc u nas mi prijde tedy dost todle je super cena..... a kamarad rikal ze ma kartu na zahranicni platbu tkaze super, diky mooooc :one:

In reply to by žabičkax

ale ještě ti chci napsat, že ten přístroj se má používat (aby tam vůbec bylo něco slyšet)až ve 3 semestru a samozřejmě čím blíž k porodu, tím je srdíčko slyšet lépe. nejdřív slyšíš svoje a pak musíš najít miminku srdíčko-bije o dost rychleji-někdy jsem to počítala a je to fakt rychlost. ale je to stejně slyšet málo-jakoby z velké dálky. ale jsou tam slyšet práce střev, jak tam bublá apod. nemůžu si teď vzpomenout na internetové strnánky, kde bylo popsáno, jak funguje. hele jestli budeš chtít, tak ti ho můžu prodat, když ti nevadí ten špatný kontakt. kámoška už ho nepotřebuje, tak jí uženu, aby mi ho vrátila a já myslím, že další dítě hned tak mít nebudu a když jo, tak nebudu mít čas ho poslouchat :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka