nespavost mimi co s tím?

01.11.2009

Pěkné mrazivé ráno kočeny. Chtěla bych poradit naše skoro 6měsíční Zuzanka v noci skoro vůbec nespí,co chvilku se budí,dám si jí k sobě na krmení,jak usne dám jí do postýlky a za chvilku začne brečet a mužeme uspávat znova.Poslední dobou se mi stává že třeba ve 3 ráno je čilá jak rybička a klidně začne pást koníčky.Jednou jsem se dívala i na hodiny a vzhůru byla pravidelně co hodinu. :00: I když plně kojím a na noc dám třeba ještě mléč.kašičku tak prostě furt se budí,prosím máte některá stejný problém co na vaše mrnousky zabírá aby spinkali pěkně celou noc?S přítelem si už nevíme rady,já to klidně vydržím ale on se chce vyspat :'zz): jako každý chlap.A taky by jsme si chtěli někam vyrazit spolu,no ale jak se malá furt budí,nevím jestli by ji babička přes noc hlídala-ale to je vedlejší.Budu vám vděčná za každou odpověď. :+^*: a mějte se žabky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Zuzík spí přes den taky maximálnlě hodinu a půl tak se divím že je v noci tak čilá,už jsme všeljak posouvali postýlku zda to není tím místem,ale nezabralo,a co když jí dám vedle do pokoje uplně mimo nás?

včera jsem to četla v knížce, protože se malá poslední dobou taky budí co chvilku a spávala už skoro celou noc v kuse. Kolem 7., 8. měsíce u mnoha dětí vzniká tento nešvar. Maminky nevědomky způsobí u mimi separační úzkost, prostě se bojí být v noci sami. I plně kojené mimi, když v noci zabrečí tak už většinou nemá hlad, max 2x ale spíš jen 1x za noc to je hlady. Máme se prý vyvarovat je pokaždé vytahovat z postýlky při každém kníknutí.
Navíc problematické usínání a noční bdění může prý způsobit i to, že od 6.měsíce má spát přes den už jen tak 3hodiny, tedy spánek 2x až 3x denně a prý se nemají nechat spát přes den déle jak 1,5hodinu, mají se probudit.

In reply to by Dejmalka

Ahojky naše se v noci budí na čajík.Někdy 1x někdy 5x ale co mě štve tak že hodně brzo vstává a už nechce spinkat a to přes den toho taky moc nenaspí,má energie že jí to až závidím.Přes den spí tak 1,5h.Někdy víc někdy mín.

In reply to by Dejmalka

Ahoj, vidíš to mě nenapadlo, hlavně s tím spinkáním...on spí přes den docela často..on je to docela dáblík a je z toho pak unavený..no zkusím to nějak upravit..pokud to půjde...skvělá rada dík :one:

Ahoj, úplně popisuješ i naše probdělé noci :00: taky si už nevíme rady. Trvá to ted už asi 3 týdny. Je fakt, že se mu tlačí zoubky, tak si myslíme, že je to tím. Já nekojím a v noci mu dám napít čaje, ale vydrží pak tak hodinku. Dnes kolem 3. ráno byl veselý...smál se tak nevím co si o tom mám myslet. Budu ráda pokud ti někdo odepíše nějakou tu radu...ale stejně si myslím, že to časem přejde samo. Našemu Ondrovi bude příští týden 7.měsíců...tak musíme věřit, že se to zlepší :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka