Neumim si s ni hrat...

01.11.2009

Ahojky holky, jak si hrajete se svyma mrnousama? Ty moji je devet mesicu, ja ji vzdycky na tri minuty zabavim hranim si s ni, ale pak uz me nic nenapada, je mi z toho smutno, jsem spatna mama... :\\:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Matějovi bude také 9 měs a nějak se ani nezastavíme.
Já jsem toho názoru, že děti baví koukat, co dělá dospělí, takže spolu děláme spoustu věcí, pravda, že používám šátek a tak krásně vidí. Spolu i vaříme a já mu vyprávím, co zrovna děláme.
Jinak už chodí kolem nábytku, ale padá, takže to teď vede. Hrozně rád, když na něj bafám a zvedám ho koukat na hodiny a vezmu ho do koupelny a on si tam hraje s dávkovači na prací prášek (Persil gel) nebo věším prádlo a on vytahuje prádlo z koše. Taky mu hodně čtu, ale to ho nebere, knížku chce hlavně spapat a roztrhat. Taky si můžete zacvičit a přitom povídat říkanky, Matěj miluje Bublinu a přitom ho zvedám do výšky a dělám s ním kolečka (držím ho v širokém úchopu), hrajte si s nějakou hračkou na podporu motoriky, ...
Vůbec si nelam hlavu, dělejte všechno spolu a uvidíš, jak vám den uteče. Všechny děti se neřehní celé dny.

Lištička Kačka + Matýsek

Liddy

Ježiši, neblázní... Když už nevíš coby, tak si vem knížku a zkomol ji do mimi-jazyku :-D Stáhni z netu písničky pro děti a zpívej s mimiskem... My máme další týden 2 měs. a děláme toto, ale se sourozenci jsemn třeba tancovala, honila jsem je, skákali jsme po posteli za ručky atd.

Nejlepší je být jako neandrtálec :///: , to děti milují..napodobovat ty jejich skřeky, honit je po bytě, když lezou..ukázat všechny hračky, míč taky dobře zabaví..taky už chvílema nevím, co zas vymyslet za ptákovinu .. taky ty hry kuk a baf to můžeš do nekonečna a pořád je to baví..

ÁÁÁÁLE PRDLAČKY-PROČ ŠPATNÁ MÁMA???ONEHDY TADY BYLA DISKUSE A JÁ SI JI ULOŽILA-TAK TI JÍ POŠLU.JE PLNÁ ŘÍKANEK CO TADY HOLKY PSALY-ŘÍKANKY BAVÍ DĚTI HODNĚ,HLAVNĚ KDYŽ U TOHO DĚLÁŠ BLBINY-KOULEJ OČIMA,MĚN HLASY,TLESKEJ U TOHO A ZASE JE NA CHVILKU ZABAVENÁ :qu: ČÍM VÍC PITVOŘENÍ,TÍM LÍP :s: :s: :s: DĚTI MILUJÍ LUMPAČINY.U NÁS JE TED TŘEBA NEJLEPŠÍ HRAČKA MISKA A VAŘEČKA NEBO PRÁZDNÉ A UMITÉ LAHVIČKY OD ŠAMPONU A TAK ;) ;) ;)

Ahojky,naší je 8 měsíců.Hraju si s ní různě dlouho ji taky všechno nebaví.Nejvíc ji zajímá když něco uklízim nebo vařim tak se po mě šplhá a chce koukat co to dělám.Pořád za mnou leze a hraju si s ní třeba učim paci paci nebo jí baví říkanky.Učím jí říkat slova,Houpe se v houpačce,vozim ji na tříkolce po bytě a tak různě blbnem.Stačí jí když může všude lézt a prozkoumávat.Ráda se válí na gauči tak ji jen hlídám aby nespadla.A pak taky ráda tancuje tak děláme tanyny,prostě co mě napadne.Já se s ní ráda mazlim ale ona moc mazlivá neni,to se spíš baví tim že mě tahá za vlasy.Nejsi špatná máma to si vůbec nepřipouštěj :n: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dekuju holky...Ze zacatku to bylo v pohode, ale ted posledni doboou jsem z ni fakt desne unavena, navic casto se mnou breci a s ostatnimi se smeje, tak to mi taky moc neprida... No, nejvic se tesim kdyz ji mam krmit, to se zabavime obe :-)

já jí zpívám, vyprávím nesmysly, pusinkuju, spíš se s ní jen mazlím, chovám, umačkávám ji :-), snažím se aby válela sudy, zkoušela lézt...čtu jí knížku, to je pejsek ten dělá haf, haf, to kravička, ta dělá bůůůůůůů ...A mezitím jí přečtu třeba i televizní program nebo výpis z účtu :a:
Hodně mi pomáhá, že manžel chodí z práce kolem třetí a pak si s ní hraje on, a já se kolikrát jdu natáhnout, nebo jdu sama do města něco nakoupit, zařídit anebo jako teď ji má u sebe a já se odreaguji tady s vámi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka