Ahoj holky to jen aby jste věděly,že jsme stále 2v1 a dva dny do termínu

01.11.2009

:||): Ahoj holčiny jen se Vám hlásím,že dnešní krásné datum mě nebude jistě přáno k narození Amálky tak že pohoda a nic se neděje......všechny zdravíme :°O°: :h: :a:

Ivi,dekujem za hlaseni,kazde rano si vzpomenem a koukame na clanky,jestli se Amalinka narodila,drzte se :h: :\/|:

:)
Ahoj, tak já si taky plánovala,že bych ráda rodila dneska (jenom,že je to pěkný datum :P
Včera večer jsem si i chvilkama myslela,ze to i mozna vyjde. Byla jsem na navsteve a zacly me hrozne chytat zada. Nebyla to monotoni bolest, abych byla napnutejsi, pekne se to ozývalo v intervalech a do toho se přidávaly bolesti břicha. Asi hodinu jsem se kroutila,ale nebyla jsem schopna zjistit,jestli jsou ty intervaly nejak pravidelne, protože mezi nima bolest neustala,jenom se dala líp snášet. Asi je to tím,že se člověk na mrňouse těší a říká si,že už je to asi ono... kdyz jsem se pak s pritelem dokoulela domu, zacala bezesná noc... už to neboleo tolik,ale neustalo to uplne. A dneska ráno jsem zase začala normálně fungovat, občas se bolesti ozvou,ale už je to celkem v pohodě... takže to byly asi jenom dooost silni poslicci :///: :///: :///:
Ale aspoň se něco dělo a já měla o čem přemýšlet :qu:
Paaaa

ahoj, já tě bedlivě sleduju, :///: protože máš skoro termín jako já. já mám první termín dnes. Mám už dva dny dost silné poslíčky v noci, ale stejně to k ničemu nevede. Tak se držte obě. A k tomu počasí, já jsem od Frýdku-Místku a je tu naprosto nádherný den plný sluníčka. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Miško :$$: no jo jsem tam ,ale myslím,že se to protáhne malé :°O°: se u mě líbí a je jí tam jistě teplíčko :k: -co by taky lezla do tohohle nečasu :s: :s: :s: .No uvidíme :#o: po kontrole :*8*: jak dopadnu :||): pááá a pohlazení :h: holky naše

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:jawdrop: nestraš holka dávám tomu týden :*8*: a více se s nima bavit nebudu :C]]: -koukala jsem na porody a tak mě vždy vytřiskne slzička,jsem zvědavá jestli tam budu taky takle řvát jako některé ty mamule :jawdrop: :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No to teda spoléhám na svůj práh }:) bolesti a zakousnu se do muže...tak se holky opatrujte a užívejte ty poslední týdny pááá :\r/ :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka