Bolavé ouško

30.10.2009

Ahojky, moc jsem nestíhám vkládat příspěvky ale snažím se pročítat a odepisovat co to jen jde. Manžel dnes není doma tak je čas se podělit o dnešní ošklivý zážitek.
Malá se vzbudila a pořád pobrekávala při přebalování a oblékaní najednou vidím jak má hrozně nateklé ouško tak že naušnička v něm byla úplně zaříznutá. je jsem se toho dotkla a malá řvala jak když ji na nože berou a to už měla ouška po píchání úplně zahojený. Rychle jsem ji ho začala čisti lihem a vyteklo ji ztoho hrozně moc hnisu, tak jsem hned volala k doktorovi na chirurgii kde ji je píchali, naštěstí byly ochotný a řekli ať hned přijedeme, dokonce i lidi v čekárně nás všichni pustili, to jsem čučela. Doktor ji ouško vyčistil a zalepili ji to s tamponem s nějakou asi dezinfekcí říkal že si asi za naušničku hodně škubla, malá tak plakala, že jsem měla co dělat abych se udržela. Ještě horší však bylo když jsem ji teď večer tu náplast sundavala vůbec to nešlo i když jsem to namočila. Ale naštěstí ouško už má jakžtakž v pohodě. Tak snad to bude v pohodě i zítra.

Ahoj Ivu, já se podle nadpisu lekla, že to máte jako zánět zevnitř. Teda chdinka Ivanka, to jsou ty daně za krásu :( Máme to my ženy těžké, chlapa může trápit akorát tak rýma. Jako teď toho mého malého a je to utrpení :00: Jinak jsem zjistila, že jsme se v září potkaly na očkování, ale já nevěděla, že jsi to byla Ty! Došlo mi to, až když paní doktorka začala mluvi něco o Ivance, jako že jí naštvali.. :s:

In reply to by IvuleS

Kam chodíte na plavčo? Já chtěla do Mostu, už jsme byli i přihlášení, ale nakonec jsem se na to vyprdla, protože to dojíždění mě děsilo. Tak to necháme až po novém roce v Lounech.

In reply to by Betat

My jsme chtěli do Chomutova, ale tam to udělali až od půl roku. Tak teď v pondělí začínáme v Mostě a pak bych chtěla po novém roce ještě na pokračování v Chomutově tam je to o půlku levnější. Tady v Lounech je taky? Ptala jsem se a prý to zrušili. - Tak jsem to nakonec našla na netu, tak po novém roce budeme pokračovat v Lounech, sice to je taky dražší než v tom chomutově ( skoro o půlku), ale aspoň neprojedeme nic autem.

In reply to by IvuleS

Jojo, v Lounech je, právě taky od půl roku. Já tam chodím na ten aquaaerobik, tak jsem se na to ptala. Ono kdybys to spočítala i s tím benzinem, tak to možná vyjde nastejno.

Tak dneska už je lo lepší, nemá už to tak nateklé, ale pořád si na to nechce nechat šáhnout, tak je to čištění trochu boj, ale hojí se to krásně.

Jé, to je hrozné, tak ať se jí to brzo zahojí, budeme držet všechny pěstičky, co jich doma máme. A to jí to píchali jehlou nebo nastřelovali? My bychom měli jít nastřelovat, ale moc se mi do toho nechce. Nejrači bych malou nechala bez naušniček, ale babča vyvádí, že když je holčička, musí mít naušnice :00: :O :n: :(

In reply to by IvuleS

No já jestli jí to teda nechám, tak jedině nasřelit, to píchání bych spíš asi nepřežila já než ona... jsem děsná cíťa, i u očkování jsem měla málem záchvat, jak nemám vůbec plakavé miminko, naše malá se pořád jen usmívá, když pak někdy zapláče, hrozně špatně to snáším :$$: :r:

Ahojky, jejda chudinka malá. Přejeme, ať už jí nic netrápí a ouško už se jen a jen krásně hojí! ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka