Ahoooj

31.10.2009

tak jsem dnes vstávala už v pul osmé jelikož jsem jela k babičce do hýskova na celý den. Dorazila jsem tam tak kolem 11 a hned na mě čekala čerstvá polívka s drobením...mňam! během pul hodinky byla hotová rajská omáčka s domácím knedlíkem. pak jsme si dali čajík a povídali si o všem možném. moje malá se chtěla taky zapojit tak do mě začala kopat, no babička byla šťastná, protože si konečně mohla sáhnout jak kope, to samé i moje malá sestřenice Terezka z toho měla radost, když mi dala ručičku na bříško.
Potom jsme s babičkou upekli buchtu, která byla moc dobrá.....
Nakonec jsem šla chvilku se sestřenkou na vzduch a pak zašla k tetě na kus drbu, ta mi hned darovala dvě igelitky oblečení, ale už tak na pulroku věku :girl:
Pak přišel strejda se svou přítelkyní a ptal se jestli nebudu mít dvojčata :°*°: :°~°: tak sem ho hned vyvedla z omylu :°: on si je prý moc přeje. no prošla jsem zpovědí.

Okolo 4 mě děda nabral do auta a vyrazila jsem s ním k domovu na kladno, za svým přítelem do práce. takže ted sedím u přítele v práci a tak nějak se nudím, ale tenhle den mě opravdu zmohl, takže zítra, i když jsem chtěla prát věci na malou a žehlit, tak mě ani nehne, budu celý den nabírat síly na pondělní malování.

takže jsem zase měla super den, i když teda dnes byla zima jako v rusku. mějte se hezky a pápá

Tak jsis uzila pekne den!!!! tak to ma byt. O zehleni mi nemluv, ceka na me tady hromada, uz pres ni nevidim, a uspesne prehlizim :00: :s:

Ahoj, jé Hýskov, myslíš ten u Nižbora, před 20 rokama sme měli chalupu ve Žloukovicích tak to tam docela znám. Je to tam moc hezký, vlastně celý to povodí kolem Berounky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka