super den

30.10.2009

Ahuj včeličky,
tak jak se máte takhle při pátku??? já ani nevím proč ale mám se skvěle, mám super náladu, možná je to tím sluníčkem co už od rána krásně svítí :j)
jediný můj problém, který zná asi každá z vás je to, že moje malá je v bříšku šíleně čilá a já sem z toho fakticky už unavená. kope do mě furt, a když nekope, tak má zase škytavku a nebo se prostě jen tak musí převalovat, fakt už jsem z toho hotová :\/:
a jak jste na tom s praním, žehlením a přípravamma???? já už mám skoro vše vyprané a eště mě čeká namalovat postýlka :\/: do toho se mi vůbec nechce, ale nic jiného mi nezbývá, když jsem si to vymyslela, vím že je na vše eště celkem čas, jenže mě je jasné, že až to moje bříško eště vyroste tak se mi nebude chtít vůbec nic, navíc budou vánoce, a já budu péct cukroví, a po vánocích už mi opravdu moc času na nic nezbyde.
Chci se vás zeptat, taky máte ted takové období, že nemáte náladu na :*O*: .... s přítelem bysme chtěli a moc, jenže pořád máme u toho takový divný pocit, já vím, že malé to vůbec neuškodí, ale přijde mi to prostě takové zvláštní a nevím jak se toho divného pocitu zbavit, neměla byste některá z vás pro mě radu ?????

jinak vám přeji krásný den a pápá

dneska je krásně.Jen mám zalehlé ucho.
Praní a žehlení mám skoro již za sebou.Zítra si jedeme pro poslední várku oblečků ke kamarádce a bude to.
A co budeš péci na Vánoce?dej mi inspiraci?
Ta naše princezna mi dává zabrat v noci.Ani na jednom boku co jsem spávala se jí nelíbí.

In reply to by Marcelka01

já budu dělat kokosové kuličky, čokoládu, vosí hnízda, perníčky ( na ty se šíleně těším ), linecké pečivo, vanilkový rohlíčky, ořechové hříbečky, knofliky s pudingovým krémem .... to dělám každý rok a letos zkusím čokoládové rohlíčky a šachovnici....snad to dopadne dobře.

ahojky,já se dneska taky cítím moc fajn :)Sluníčko dělá divy s psychikou aspon u mě.Včera jsem měla splín a vubec celkově sem se cítíla divně.Matyášek do mě taky někdy pěkně kope,dnes mi tlačí na močák až to někdy pěkně zabolí a pak se mi chce čurat.Nemluvě o tom že když uléhám k spánku,tek se minimálně 50krát přetáčím z boku na bok než najdu tu správnou spací polohu,protože jakmile se mu to nelíbí dá mi to několika kopancema za sebou dost nejevo :s: Jinak já jěště na prcka nic připravený nemám plánuju to tak ke konci listopadu že se na to vrhnu :) Jinak na sex mám zase větčí chut než kdy jindy hlavně po ránu :s: ale přítel se naopak toho mýho břicha bojí aby něco nezavinil,tak je méně aktivní......

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka