Kdy se miminko otočí hlavičkou dolů?

31.10.2009

Ahojky,chtěla jsem se zeptat v jakém týdnu se miminko otočí hlavičkou dolů?Díky

u prvního dítěte jsem měla taky konec pánevní, paní doktorka říkala že to odrodíme i tak přirozeně, no a těsne před porodem si to malý rozmyslel a otočil se sám od sebe hlavičkou napřed, šikula malý. Takže se neboj, máš ještě spoustu času.

Tak teď buď ještě naprosto v klidu, mě se točil jak na kolotoči, 33-konec pánevní, 36-hlavička, 37-opět KP, 38-opět hlavička...a to mi v tom 36.tt tvrdili, že se už nemá šanci otočit, protože je už velikej (předpokládaná váha tou dobou už 4000g), snad jsem tě spíš nevyděsila :spid:

Ahojky, nedělej si s tím zatím hlavu - máš/má času víc než dost! Mě se otočil až v 33tt, ale otáčej se i mnohem mnohem později. Zatím nemá smysl se tím stresit!:)

jak už je uvedeno níže, tak je to opravdu různé. U nás to bylo v 29tt a údajně už by se to nemělo měnit, přeci jen místa ubývá :) nepoznala jsem to nijak, jenom začali být jinak cítit pohyby, přeci jen boxování se od kopání pozná :-)

To je dost individualni, kazde se otoci jindy a nektere se ani neotoci. Asi jsem ti moc neporadila, ale asi se neda rict presne v tomto tydnu se ti otoci a uz tak zustane

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky