40+5 tyden

31.10.2009

Ahoj holky,
tak jak jste na tom...ja ne a ne porodit..Dominickovi se nechce a me uz to nejak nebavi. Spatne se mi spi a nikam moc nechodim jelikoz me boli zada a trdne mi brisko :O
Uz na to cekam jak na smilovani :s:

Ahojky, u mě taky nic nového jsem přesně jako ty 40+5. Dnešní kontrola proběhla v pořádku, ale nic se nezměnilo, jen mi připadá, že mi břicho tvrdne trošku častěji, ale je to bezbolestný..Ptala jsem se kdy případně vyvolávají, a to hraniční je 41+3, takže to vypadá, že si ještě chvilku počkám. ACH JO. Spánek mám naštěstí v pohodě, ale blbě se mi sedí, malej je pořád dost vysoko a ty nožičky v žebrech se mu nějak moc líbí. Jinak to teda vypadá, že nebudeme mít říjňátka co...?! No nic, hlavně aby to už bylo brzy za námi a prckové s námi!! :a:

In reply to by integral

Presne tak, ptala jsem se ohledne vyvolavani a rekli to same..takze to by bylo asi v patek. No bude jako tatinek v listopadu..pritel je 3.11. :)
Noo..nozky mam mezi zebrama porad...a uz je to takove neprijemne jak je mu to tam tesne a tlaci me jeho zadecek :00:
Jeste se mi vzdy tak nacpe do prave poloviny a mam tam pak takovy veelky kopec. :n:
No v pondeli je uplnek..to se pry hodne rodi..tak tajne doufam :one:

In reply to by Sleepless.kata

Jéé, tak to by bylo hezký, kdyby bylo stejně jako tatínek!! Taky jsem nad tímhle datem přemýšlela, že by se mi líbilo, ale je mi to fuk, hlavně aby nás už moc nenapínali drobkové! Jojo, ten úplněk, tak snad...ale nějak už těm zázračnejm metodám moc nevěřím. Zkouším všechno, co jsem se tady dočetla, ale bez valnejch úspěchů. Když se jim prostě nechce, tak se nechce! Snad jim tam nic nechybí! 8)

AHojky, to verim, ja taky rodila 40+5, ty posledni dny jsou snad nejdelsi:((( Budu drzet pesticky, at je miminko zvedavejsi a chce se mu na svet:))Uz se dockas urcite brzo:))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka