Sama doma :(

31.10.2009

Ach jo, je víkend a já jsem doma jen se vým mimkem, který spinká. Starší syn je u babičky a chlap se rejpe v autě už od rána na firmě. Štve mně to, protože přes týden je pořád v práci a když má volno tak je zase pryč. manžel se kterým se rozvádím, taky chodil o víkendy "pracovat" a nakonec z toho byly samý ženský. Mám strach aby to nedělal i můj přítel :r: Je mi smutno.

Díky holky, asi bych si neměla stěžovat, jen mně to mrzí. Nejsem v tom sama, tak nám držím palečky a hodně štěstíčka. :)

ale neboj, takhle to brát nesmíš a s miminkem si užívej, můj starší je taky u babičky a manžel jel oslavovat,teda zapíjet miminko ke svým rodičům s kámošema a my si tu se zuzankou krásně užíváme :) byly jsme na prochajdě, včera jsem pozvala večer kámošku a možná by mi nevadilo, kdyby tam zůstali i do zítřka a neboj se, že já nemám důvod se obávat, aby tam ten můj chlap něco neprováděl ;) ale přeci se nebudeme stresovat, hlavní jsou ted miminka a my a nejdůležitější je, že nás mají rádi a starají se o nás,ne :)

ahoj:-)rozhodne v tom nejsi sama,ja jsem taky vetsinu casu sama doma,sice jeste nemam zadny ditko doma a jsem ve 4.mesici,takze mimi na nas vykoukne az zacatkem kvetna,ale pritel je od rana taky v dilne a nimra se v autech,byla jsem se za nim ve tri podivat,pry je do hodky doma...cha chaaa,to vzdycky vim ze hodka jsou dve:-((takze neves hlavu,mela jsem v planu ze budem dneska dodelavat neco na byte..ale jak jsem se mohla tak mylit :-g( taky mi to uz leze na nervy,ale tak snad bude lip a pritel si najde chvili byt s nami :one:

nic si z toho nedělej :n: já jsem taky sama doma,přítel je stavbě,děti starší jsou u tatínka a já jsem sama jenom s Karolínkou :s: ,která ale dneska spala asi dohromady tak hoďku :00: ,tak se za chvilku vypravíme ven :/;x: ,tam snad trošku zabere!Neboj se určitě se to nebude :n: opakovat s přítelem! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka