Takhle dopadá nuda ;)

31.10.2009

No a takhle dopadá nuda ;) Vytvořila jsem Emískovi blog ;) ale už bych fakt mohla začít něco dělat ;) Jani tu kabelu pořád nemám sbalenou, ani Emísek ;)
http://mimiskuv.blog.cz/

já chci takýýý :^O^: :!k:
jak se to dělá Martinko???
a jinak jsem ti chtěla říct, že ten blog je moc, moc, moc krásnej - jsi šikula :one:

Marti, heč, já si byla včera koupit vložky do porodnice a jednoráz.kalhotky....tak si pro sebe dnes tašku zabalíím..nebo´t cítím svůj brzký konec..tak pro jistotu :!k:

In reply to by mabis

normální vložky si ani nekupuj, jetsli mohu poradit..já celé šestinedělí používala Samu porodnické...do pordky jsme měla zabalené jen dvoje Samu a pak always hrubé na noc..jak přišla Dr. na vizitu a viděla tu olvjesku mezi nohama (vložku ukazuješ na každé vizitě, blé) , tak mě pěkně sjela..že prý stehy pak špatně hojí, že to nedýchá, ať si dám ty porodnické...no, já na to přišla, že měla pravdu, škubalao, štípalo mě tam., Ota mi pak musel zajít kupit ještě yt porodnické, no tvářil se, co Ti budu vykldáat :!k: , ale přežil to.....tak jsme celé šestinedělí používala obyč. porodnické a byla jsem spokojená.ale sama uvidíš, možná ti budou sedět i normální. :a:

In reply to by dupkaM

fuj, bléé, to musíš ukazovat svoji vložku?? :sick: no já mám jen dvoje SAMU, a na doma zatím žádný nemám, tak nevím nevím... ale není problém si ty samu dokoupit.. ale Milko řekni mi, jak jsi ty samu nosila, když jsi šla ven, když to nemá to lepítko, tak se to přece muselo pořád někam sunout, nebo ne??

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky