Škytání

31.10.2009

Ahoj maminky a těhulky. Taky vám miminka v bříškách tak škytala nebo škytají? Ta naše kočička už škytá asi tři týdny každý den. :( Někdy vydrží i 3/4 hodiny v kuse. Až je mi jí líto. Už jsem i přemýšlela nad tím jestli by to nemohla mít třeba z nějakého jídla co sním. :#o: Jaké máte zkušenosti vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mě taky Marťulka škytá celkem často, někdy ho to chytne i třikrát do dne tak na půl i třičtvrtě hodinky, jindy neškytá i pár dní. Mě to teda nepříjemné není, spíš je to celkem srandovní, všichni okolo mi začnou sahat na pupek a sledují to :h:

Matýsek v bříšku škytal v posledním trimestru také velmi často, oni pijí dost vody a když se moc nalokají, tak škytají. Myslím, že to s Tvým jídlem nemá nic společného. Co je na světe, tak taky občas škytá, ale nijak zvlášť.

Lištička Kačka + Matýsek

Takže to vypadá, že budu mít škytající žabičku. :s: Když to všem vydrželo i po porodu. To se máme asi na co těšit. :usmev: Chudinka. Vím co to je, když mám škytavku já a pro tak malé mimčo to musí být ještě horší. :(

mě málá škytala i několikrát denně, ted po porodu škytá taky šasto, nic to není ptala jsem se na to v těhotenství gynekologa a ted po porodu dětské doktorky

Ahojky, mně malá také pořád škytá a to každý den a také to vždy vydrží dlouho, až je to mně samotné nepříjemné...Dost často také začne škytat, když jdu spát a při tom škytání mi pochopitelně moc usnout nejde a příjde mi, že škytá hrozně dlouhou dobu. Prý je to z toho, že se mimčo naloká plodové vody a teď jsem v jednom pořadu viděla, že prý je to dobré znamení, že má miminko vše vyvinuté, tak jak má mít. Takže vlastně můžeme být rády, že ty naše mimuška takhle škytají ;) Tak se neznepokojuj a buď v klidu :dance: :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky