Ach ti chlapi.. :-(

31.10.2009

S Reném chodíme měsíc a pár dnů k tomu. Už jsme spolu i jednou spali. Co si myslíte o tomhle: Minulou neděli(to jsme se viděli naposledy) mi přinesl krásnou kytici 21 červených růží (i když jsem neměla narozeniny, svátek, nic) no a za tento týden se mi už 2x vymluvil že nemůže přijet, měl přijet v úterý, o půl 8 večer a přespat tu, v 7 večer volal že mu není dobře že ať se nezlobím že nedojede, to jsem ještě skousla ale byli jsme teda domluvení na pátek(včerejšek) už 2 dny předem že dojede, ještě v 1 odpoledne psal že hned po práci přijede, ptala jsem se ho v kolik hodin tak dojede... o půl hodiny později mi volal: "ahojky, tak přijedeš teda dneska?" ptala jsem se ho milým hlasem. "Víš, já teď už jsem domluvený a jedu k babičce a dědovi." Tak jsem byla trochu vytočená, nemám ráda když se na něčem domluvím a někdo na poslední chvíli odřekne. Trochu jsme se nepohodli a já: "A přijedeš zítra(dneska)?" a on: "Já mám ale školu." já: "Tak přijeď po škole, ve 4 hodiny." On: "Když já nevím, mám toho hodně, práce a tak." Načež jsem mu řekla jestli mě chce vůbec ještě vidět. "Třeba v neděli bychom se mohli vidět?" ptal se mě. A já jak jsem byla vytočená jsem řekla: "Hm... v neděli nemám čas, jdu s kámoškama ze ZŠ posedět." Chtěl přijet v neděli večer ale to jsem zamítla s tím že nevím v kolik dorazím domů. Nakonec jsem se ho ptala jestli nemá jinou když se pořád tak vymlouvá... "Ty jsi moc žárlivá." odvětil, uhrál to tak že jsem mu položila telefon protože jsem podle hlasu poznala že se mu za mnou jet moc nechce... no a včera mi napsal večer že se uvidíme zítra odpoledne nebo k večeru a psal i hezkou SMSku na dobrou noc. Mám pocit že se ale zase na něco vymluví. Co si o tom myslíte vy? Myslíte že jen plaším nebo se opravdu vymlouvá? Dělám to tak že když nepíše, nepíšu ani já a když píše tak i já píšu... jenže když nepíšu tak mi hned volá že nemám o něho zájem. A volá mi skoro každý den, minimálně ob den. Málokdy se stane že nezavolá třeba 3 dny. Mám počkat teda do zítra a když přijede tak si promluvíme spolu o všem ale když nepřijede? Měla bych se víc snažit nebo to vzdát a rozejít se? Mně na něm moc záleží ale opravdu mi příjde že jsou to z jeho strany jen výmluvy... a čekám na co se vymluví zítra. Protože kdyby mě chtěl vidět tak by dojel aspoň o víkendu, co myslíte? Zajímavé že před 2 týdny mohl jezdit skoro každý den... ale teď jaksi nemá čas. Omlouvám se za dlouhé čtení, potřebovala jsem se vypovídat.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Ivik77

už jsem myslela že se nikdo nezeptá a chtěla jsem tu napsat nový příspěvek o tom jak to dopadlo:

Včera mi nenapsal půl dne, čekala jsem že mi zavolá že nepřijede ale PŘIJEL jak jsme se domluvili v 5 hodin. Nejdříve mi přišel docela nepřístupný, ani mi nedal pusu... pak jsme si nějakou chvíli povídali o tom všem, on mi taky říkal jak se cítí a vypadá to že bude vše mezi námi ok. Měla jsem strašnou chuť ho obejmout a on se nechal obejmout a taky mě obejmul a objímal mě pak skoro pořád. Říkal že mě má rád a že mu na mě záleží ale byla jsem do telefonu škaredá a od té doby mi říká příšerko. :-D Včera mi napsal na dobrou noc pěknou SMSku a dneska hned v půl 8 na dobré ráno a dokonce mi i volal o půl 9, celých 13 minut jsme si povídali. A dneska má po práci přijet tak se moc těším... :-)

In reply to by johny.bello

Tak to je super, to jsem za tebe moc ráda :) A čím ti odůvodnil své chování? Vysvětlil ti to nějak? Jsem ráda, že to takhle dopadlo. Jen tak dál :one:

In reply to by Ivik77

už jsem myslela že se nikdo nezeptá a chtěla jsem tu napsat nový příspěvek o tom jak to dopadlo:

Včera mi nenapsal půl dne, čekala jsem že mi zavolá že nepřijede ale PŘIJEL jak jsme se domluvili v 5 hodin. Nejdříve mi přišel docela nepřístupný, ani mi nedal pusu... pak jsme si nějakou chvíli povídali o tom všem, on mi taky říkal jak se cítí a vypadá to že bude vše mezi námi ok. Měla jsem strašnou chuť ho obejmout a on se nechal obejmout a taky mě obejmul a objímal mě pak skoro pořád. Říkal že mě má rád a že mu na mě záleží ale byla jsem do telefonu škaredá a od té doby mi říká příšerko. :-D Včera mi napsal na dobrou noc pěknou SMSku a dneska hned v půl 8 na dobré ráno a dokonce mi i volal o půl 9, celých 13 minut jsme si povídali. A dneska má po práci přijet tak se moc těším... :-)

Nechápu.....asi bych mudala ještě jednu šanci a pokud by se zas na něco vymluvil, tak to bohužel asi nemá cenu.
No, když nad tím přemýšlím, tak pokud tě chlap chce, tak si čas udělá kdykoliv a ty u něho budeš vždy na prvním místě a né babička, nebo nějaké učení.

Asi opravdu nemá smysl trápit se tím, kde je zakopaný pes a počkat na chvíli, až budete mít možnost spolu mluvit. Možná má opravdu nějaké problémy a nechce tě tím zatěžovat, může v tom být i jiná ženská, ale to jsou vše jen teorie. V chlapech je někdy opravdu těžké se vyznat (né že by to u žen bylo snažší :) ), ale je lepší nedělat ukvapené závěry. Když si vzpomenu na své začátky s dnes už mým manželem, tak jsem také zažívala takové chvíle a trápila se tím, co je špatně. Jednou se tvářil tak, že mu na mě opravdu moc záleží a chce se mnou být, podruhé byl zase tak nějak chladný, bez takového toho vroucího zájmu a já z toho byla zmatená. Nakonec to vše bylo jen tím, že nic nechtěl uspěchávat, do toho hodně starostí s prací,...Zkrátka jsme spolu přes šest let a je to miliónový chlap, kterého bezmezně miluji. Každopádně souhlasím s tím, že si musíš zachovat svoji hrdost a rozhodně se mu nevnucovat. Myslím, že jestli o tebe má upřimný zájem a vycítí, že z něj nejsi totálně mimo a že se i bez něj obejdeš, dojde mu to a začne se snažit a chovat se normálně. Tak jako u tebe vyvolává jeho nezájem o to větší tvůj zájem, tak stejně tak by to mělo být i u něj...Držím pěstičky a ať už to dopadne jakkoliv, tak to ber tak, že je lepší zažít zklamání hned v začátku, než po několika letech :) :one:

In reply to by Garis

já se na jednu stranu strašně moc těším až ho zítra uvidím a o všem si promluvíme... na druhou stranu nevím jestli se těšit mám, protože mám obavy že zase nebude moct kvůli něčemu dojet. Trápím se dost... nejhorší je že se mi chce zase z toho všeho brečet. Nevím jestli unesu další rozchod, už toho na mě je prostě hodně.... když si představím že u mamky budu bydlet s malou dalších třeba 5 let tak mi běhá mráz po zádech. Chci aby malá měla svůj pokojíček, aby vyrůstala v rodině s maminkou a tatínkem a ne se mnou, 2 tetama, strejdou a babičkou... :-( Je mi strašně. :-(

In reply to by white_tie (neověřeno)

ano, jen pořád nechápu proč mi teda za dnešek napsal už 3 SMSky když už se mnou nechce být a hlavně proč se se mnou domlouvá že přijede když by se mnou být nechtěl... proč? Jestli má jinou proč mi narovinu neřekne, víš mám ještě jinou a nevím koho si mám vybrat. Myslím že bych si upřímnost zasloužila. Kdyby měl jinou tak bych mu napsala že jí teda dávám prostor a jemu naději na jiný, šťastnější život když se mnou šťastný nebyl... :-(

Je to herec! Pryč od něho! Taky jsem s jedním takovým chodila. Vyklubal se z něho pěkný sobec, narcis a velmi slušně řečeno: Holkař.

Tos mi pripomnela myho bejvalyho-shodou okolnosti take rene.Takyse furt na neco vymlouval atd....a nakonec se z toho vyklubalo ze se bude muset zenit a ze ceka dite s jinou.Ale to te nechci strasit :) :) :a:

no to nevím chlapi se někdy chovají zvláštně ty mu začneš věřit že když má o tebe starosti a nosí ti dárky že mu na tobě fakt záleží a pak z ničeho nic se začne vykrucovat...víš jak to je člověku do hlavy nevidíš...každopádně ti budu držet palce at se to vyřeší a hlavně at se netrápíš!

In reply to by Avani

to je pravda..nestresuj se..mesic neni tak dlouha doba aby jsi se z toho nedostala za par tydnu,jestliže o tebe nestoji,nech ho byt,mej svou hrdost a za cas urcite potkas nekoho o tisic procent lepsiho..

In reply to by kristinka

že by asi bylo mnohem, mnohem horší a bolestivější kdybychom spolu byli třeba 3,4 roky, já už třeba byla podruhé těhotná a on by se na mě vykašlal... to by bylo myslím hodně blbý... zase si říkám že to nějak zvládnu a sice si pár nocí pobrečím do polštáře ale jednou zase vysvitne slunce...

Ahojky, četla jsem i tvoje ostatní diskuse, co se tohohle týče. Nemohl tedy René dostat to, co chtěl - trofej - a teď jde zase o dům dál? Někteří kluci po netu hledají jen sex, dokáží se tvářit jako největší romantici a pak zdrhnou. A nebo má nějaké starosti, ale spíš bych bohužel sázela na tu první variantu (jsem holt pesimista v těchto věcech). Máš to těžký, normální chlapi jsou dnes nedostatkový zboží. Já bych asi dělala chvilku fórya vidělo by se - pokud by se začal snažit, tak jedině dobře a pokud ne, tak to není ten chlap, kterého hledáš...

In reply to by ivca.konik

co píšeš mě jen zaráží jedna věc, proč teda i po tom co se se mnou vyspal měl o mě starosti když jsem byla v nemocnici? Proč mi minulou neděli přinesl ty růže? Na rozloučenou?? Já se budu snažit do zítra, do té doby budu psát, když se vymluví tak už mu nenapíšu a nebudu reagovat na jeho volání... pokud přijede tak si o všem promluvíme a uvidím na čem jsem...

In reply to by ivca.konik

je všechno... :-( jen bych to už ráda nějak vyřešila... a hlavně když jsem se ho včera ptala několikrát jestli má nějakou jinou tak mi to nevyvrátil ani nepotvrdil... což už taky o něčem vypovídá a jen řekl že jsem žárlivá. Ještě jsem mu říkala: "jestli máš někoho jiného tak mi to řekni ať vím, chci to vědět." Na to mi nic neřekl... a začal mluvit o něčem jiném.

ahoj..určitě bych počkala a kdyby přijel tak bych si s nim v klidu promluvila,urcite bych mu rekla ze te jeho chovani moc mrzi,pac ti na nem zalezi a mas ho moc rada.kolik mu vlastne je?treba nema jasno co vlastne chce,jeden den ma pocit ze te miluje a druhy den da prednost babicce a dedovi,nechala bych tomu cas,vsak on si to sam ujasni a urcite nema cenu ho do neceho nutit.jestli s tebou chce byt,tak s tebou bude,tak ti preju hlavne klidecek a at je vse ok:-)vis..chlapum trva vsechno dyl nez nam zenskym,ale to je tak dany:-)

In reply to by kristinka

největší mazec on mi řekl, že prý na něho moc tlačím. A já jsem mu řekla a v čem, nic nedělám ani tě do ničeho nenutím, to ty mi napíšeš že přijedeš a pak to zrušíš? To ty jsi mi už po 2 týdnech říkal jak chceš abych s tebou bydlela abychom na Vánoce byli spolu, to ty tlačíš na mě se společným bydlením. Na to mi samozřejmě nic nebyl schopen říct. Já mám jasno, pokud se ze zítřka zase vyvleče, už mu nenapíšu a budu čekat jestli se ozve on.

ahoj...myslim si ,ze pred tebou neco skryva nebo ma nekoho jineho a ty si ta druhaaa :( ,jako takovy spestreni...je to divne,radsi se ho zeptej!!!

In reply to by nikiska

se ho ptala jestli se mnou ještě chce být. Jenže jeho odpověď nebyla jednoznačná. Právě mám pocit že ty výmluvy vyplývají z toho, že má novou a když mu napíše že ho chce vidět a je už na tu dobu domluvený se mnou tak to odřekne mně... A nejvíc mě naštvalo jak jsem mu říkala aby přijel dneska po škole tak řekne: "Když já nevím." z toho jsem byla vykolejená úplně... nevím...

In reply to by johny.bello

vetsinou se takhle chlapy chovaj,kdyz hraji na dve strany!treba ho i neco trapi,a stydi se ti to rict,proto se chova divne...ale spis bych videla tu prvni moznost...a kdyz se nevi rozhodnout jestli chce byt stebou nebo ne,tam bych to videla ,ze si vybira a neni si jisty ,co chce..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jsem mu včera že ho chci hrozně moc vidět, proč se nedomluví s babičkou a dědou že nepřijede ať můžeme být spolu... a on ale my jsme byli domluvení, nebudu to odříkávat... "Ale se mnou jsi byl taky domluvený a dříve než s nima, to mě nechceš vidět?" říkal na to že se uvidíme v neděli že bude mít čas až v neděli... takže se z té otázky hezky vyzul...

Ahojky tak mě by to bylo taky divné a štvalo by mě to ...raději si s ním narovinu popovídej jak to s váma bude je docela možné že vede uplně jinej život než ti říká..takoví chlapi někdy jsou...

In reply to by Avani

on je na jednu stranu hrozně aktivní člověk, posilovna, badbinton, a kdo ví co ještě. Jak jsem mu psala že jsem v nemocnici tak hned přijel k mé mamce a ptal se co se děje. Strašně se o mě bál. Od té doby co jsem ale doma z nemocnice jeho zájem nějak vyprchává, aspoň mi to tak příjde... :-( Já se bojím spíš toho že má jinde rozpracovanou holku se kterou se schází. Možná se pletu, třeba mě má pořád rád. Ale fakt je že před tím chtěl jezdit každý druhý den a teď nějak nemá čas. Ale zas když mu neberu telefon když mi volá tak hned volá mé mamce a ptá se proč mu to nezvedám... já už vážně nevím... :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky