Taky vám tak slintají?!? Červíčci ....

31.10.2009

Děvčata taky Vám tak prckové slintají? Myslíte, že je to předzvěst zoubků, nebo to tak prostě je? A dáváte na celý den bryndák?

Kliknutím vložíte smajlíky:

no my slintáme děs a běs :s: Když někam jedem,tak jí dám do vajíčka raději bryndák,jinak se můžem ždímat :) Zuby nevím,my slintáme od 1 měsíce,myslím,že na zuby máme ještě 3 měsíce čas.Alespoň tak sodím dle našich dětí :k:

ahojky jj slintame,cucame rucky...hruza mame dnes bryndak poprve......zacina to byt horsi a horsi.......do ted jsemmalou utirala porad jen plenkou.....ale bryndak je lepsi........nam na spodni dasni neco prosvita....ze by zoubek???

ahojki...my jsme v cervnu a je to teda hruza!!! ;) mala dudlik nechce takze slintame o stosest.tece ji to z pusiny no hruza :///: jeste k tomu vcera se poprve prevratila sama na brisko tak to je teprv sila.vzdy kdyz ji otocim na zadicka tak je pusa cela mokra :s: bryndak taky nechce asi ji to vzadu skrti :{~{: doufam ze zoubky brzo vylezou....tak caaaau :a: petra

Ahoj, Kristianek nám zdatně už 13měsíců slintá...ale když dáme dudel, tak to nasává a polyká...zubama to není, ty sice rostou bez problémů, ale slintá doslova nonstop!!! nZa den proslintá klidně několik triček včetně bodynek pod ním...

ahoj, malá slintá že jí jdou provázky slin od pusinky-hlavně když si hraje s hračkou a sostředí se. Dělá publiny a všelijak prská. Včera když večer usínala tak si prskala a potom z toho usnula. Bylo to docola legrační. Nejdřív jsem si říkala co to vychází z postýlky za zvuky a když jsem se nad ní naklonila a zaposlouchala se, tak prskala :s:
Vše si strká do pusy-prstíky v puse přímo kouše ale zatim žádný zoubek. Je možné že už jí dásničky dráždí a nebo to patří k vývoji. U syna si nepamatuju že by takhle hodně slintal :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka