Hlášení...

31.10.2009

Hezké ráno snažilky, jakpak se dneska máte? Já jsem dneska sama doma. Přítel šel ráno do práce a vrátí se až odpoledne kolem 3 hodin. Takže do té doby trošku uklidím, uvařím oběd, vyžehlím a pak tady budu s vámi :s: .
Jinak jak jsem tady psala o těch mých bolestech podbřišku, tak ty už ustaly, takže jsem nejspíš měla ovu až ve čtvrtek. Tudíž se mi posouvá i termín ms až na 12. 11 :( . Ach jo, to bude dlouhé čekání. Ale budu se ho snažit něčím vyplnit, abych tady neseděla jako pecka a pořád nad tím neuvažovala, protože tím tomu stejně nepomůžu.
Holky, co vaříte zítra na oběd?? Nějak mi došla inspirace. Dneska máme špenát s bramborem :hu: . Ale zítra fakt nevím, co uvařit :(

Já upekla předevčírem kuře v sáčku (magi nápady ;) a je to mňam, ale doporučuju pořádne zavázat a přidat k receptu kousek másla ;) dělá se to samo ;)

In reply to by mabis

To jsem dělala tento týden taky, přítel to má moc rád. Akorát tam nedávám to máslo a dělám kuřecí prsa. Stačí tak půl hodinka a vždycky čekám, až sáček sám praskne. Přítel má totiž raději sušší maso, než šťavnaté.

koukám, že to máš dneska pěkně rozplánované :). Já mám taky trošku pracovní sobotu, peču ten dortík, ráno jsem si byla uklidit v kanceláři a k obídku budeme mít dneska kuřátko s br. knedlíčkem a se zelím :a\|: :hu: .
Držím pěsti, aby mrcha nedorazila ani toho 12.11 ;)

In reply to by KackaTP

Děkuji Kači, no musím se nějak zabavit, přece nebudu celý den jen sedět a nic nedělat a práce mi tady bude stát. Už jsem se pomalu dala do úklidu, ale i odpočinek je důležitý :s: . Tak ať se ti dortík povede a když tak nám tady dej pak foto, ať se taky pokocháme.

In reply to by KackaTP

No taky jsem před chvílí chodila po bytě a zjišťovala jaké prádlo bych hodila do pračky, ale nemám toho ještě tolik, abych pustila pračku, ale na žehlení mám 3 pračky :( , takže se do toho taky brzy pustím, ale mě žehlení docela baví.

Ahojky Andísku, tak to máš skoro celý den pro sebe! To je určitě taky někdy dobré, viď? :ww: No, my budeme dělat asi obalovaný květák a zítra kebab s kuřecím masem. No, jinak už dlouho si chci udělat kuřecí přírodní plátek s nivovou omáčkou, ale přítel na to ještě nedostal chuť }:) No a Andísku, neboj uteče ti to jako voda a moc moc ti přeju, ať je tento cyklus konečně úspěšný. No, já jsem 27DC a má mi dnes nebo zítra nedorazit mršule jedna. Tak doufám, že zůstane hoooodně někde daleko. Příznaky žádné. :00:

In reply to by LillaX

Lili, děkuji za nápady. Květák by si přítel určitě dal, no uvidíme, když tak bych mohla udělat. Tobě přeji, aby mrška nedorazila a na testíku jsi měla krásné //. Kdybych ji někde do té doby potkala, tak si něco vymyslím, aby nedorazila k tobě. Ale nevím jestli půjde kolem. Budu na tebe myslet.

In reply to by LillaX

No to se máš, já bych si to taky udělala včera, ale mám ráda u práce klid a prázdný byt, takže nejraději uklízím, když tu přítel není. Vždycky si pustím svoje oblíbené písničky a jde to hezky od ruky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka