kdo je precitlivelej, prosim necist

30.10.2009

Holky jeste ted jsem z toho spatna, chteli jsme si dneska udelat hezky odpoledne jako rodinka, jeli jsme autem do centra Prahy, ze se vyvezem na Petrin a pod Jiraskovym mostem se nam primo pred ocima rozsekal motorkar, videla jsem uplne vsechno, jak najel na obrubnik a odhodilo ho to, chytnul hlavou o pilir mostu a zustal lezet na zemi :r: Pritel hned vylit z auta ( taky jezdi na motorce) na pomoc a volal zachranku, mezitim se chudak motorkar probral, ja musela zustat v aute se Samikem, zacal zrovna brecet.Byla jsem uplne v soku, klepala se jak ratlik, ten kluk komunikoval, ale byla pod nim louze krve, stezoval si pry jenom na ruku, ale byl taky v soku.Pak prijela zachranka a postarali se o nej, doufam, ze se z toho dostane, do sanitky sel po svych, tak snad bude ok.Porad na to musim myslet, chce se mi brecet, pritel planuje na jare koupi novy motorky a predstava, ze se to stane jemu, nebo neco horsiho, je hrozna :\\: :\\: bych skoncila v blazinci a Samicek by nemel tatinka. Omlouvam se, musela jsem se vypsat, jsem doma sama a nemam si s kym popovidat.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Konecne mam chvilinku, tak muzu reagovat.Chci vam moc podekovat za podporu, psala jsem to sem i kvuli tomu, protoze vim, ze cloveka vzdycky podrzite a par povzbudivych slov, kdyz je uzko na dusi hodne pomuze.Je to uz treti den, casto si na to vzpomenu, ale bohuzel je to zivot, budeme jenom doufat, ze se z toho chudak dostane. 4 roky jsme s pritelem jezdili na motorce (ja spolujezdec),nikdy jsme nemeli zadnou kolizi, ale hlavne jsem si neuvedomovala co se muze stat, pred dvema lety jsme ji prodali kvuli bytu, ted se narodil Samik a znate to sami, clovek si stokrat rozmysli, nez udela neco, co muze ublizit diteti, v tomhle pripade invalidni rodice nebo zadni rodice.Proto mam strach o pritele, vim, ze je rozumnej, ale cert nikdy nespi.Jeste jednou vam vsem dekuju, jste moc fajn holky :)

to Ti věřím, že to musel být hrozný zážitek :(.
Já mám doma bohužel taky motorkáře, a nemá žádného choppera (nebo jak se to píše) ani žádnou vyjížďkovou motorku, má hodně silnou silniční, takže kdykoli ji vytáhne, tak jsem úplně vyřízená a uleví se mi až když zase doma otevírá dveře a je celý a to zatím mimi nemáme (bohužel se nám nedaří), ale vůbec si nedovedu představit, jak to budu prožívat, až miminko bude, už takhle jsem vyřízená. Hrozné je, že každý rok umře na motorce někdo, koho jsme znali :r: a pa když kolikrát vidím, co se děje na silnicích, tak mám strach i v autě, natož o miláčka na motorce :(

In reply to by KackaTP

Ahojky, mi máme děti dvě (1 rok a 5 let) Manžel má také silniční Hornet 900, nestačí mu a na jaře chce novou - blázen. I když jsme také viděli bouračky - smrťáky. Toho mého ....to neodradí. A co je nejhorší, zvažuji, že si udělám řidičák také. Když jezdí na vyjížďky sám, mám strach. Jakmile jedeme spolu - myslíme úplně jinak.

úplně tě chápu,od té doby co máme doma Tomíka ve mě vždycky trne, když se něco takového stane.Můj přítel jezdí kamionem a když je zrovna v česku a slyším o nějaký bouračce, tak hned šílím a volám mu, jestli to není on.a teď si ještě chce pořídit taky motorku.Tak to budu ve stresu pořád, páč se na ní už jednou vyboural a můj kamarád se na ní zabil.Musíš doufat že přítel bude jezdit bezpečně a myslím si, že to sem patří a kdo říká, že ne tak to nemá číst.
http://lenulkaa.mondozoo.com
http://www.prckoviste.cz/tominek

Ahojky, se i vždycky líbí, jak se tu řeší, co sem patří a nepatří, hlavně, že se sem vkládají fotky snubáků, nových hadříků (maminek), účesů, psů a jiných zvířat, stěžování na manžely, sex atd. Prostě to je život, jsme tu tak trochu jedna velká rodina a myslím, že sem patří cokoliv, co některou z nás trápí.
A k těm motorkářům - s manželem máme motorku a vždycky mi taky zatrne, když vidím nehodu motorkáře, tuhle sezonu se nám vysekali dva kamarádi a jeden z nich je už tři měsíce v nemocnici...Minulou sezónu jsme bohužel viděli smrťák, jak nedalo auto motorkáři přednost a hodilo ho pod druhý auto. Já jsem byla těhu, tak jsem se z toho normálně sesypala....

Já ti rozumím, od té doby, co máme děti se už prostě nebojíme jen sami o sebe. Taky mě vždycky mrazí, když něco podobného vidím. Přítel jezdí s kamionem, tak mě samozřejmě vždycky rozhodí zprávy o bouračkách.
Nebuď z toho smutná a doufej, že přítel bude jezdit rozumně, jako táta od mimča.

proč hned řešíte takovou kravinu, zda to sem patří nebo ne, já ji velmi rozumím, s manželem jsme motorkáři a vím není to pěkný pohled, jednou už sem to zažila taky že jsem viděla nehodu motorkáře, prostě Juditka to sem napsala a hotovo, Judit chápu tě velmi dobře jak se ted cítíš, jdi si odpočinout zapni se nějakej pěknej film hod vanu plnou pěny a nemysli na to, jestli ten hoch šel po svých tak to snad bude dobrýý

ahoj, věřim že to musel být strašný zážitek. Snad to kluk přežil. Motorka je stroj smrti. Manžel na motorky jen kouká,ale říká že má rodinu a tak si motorku pořizovat nebude.Druhá věc je taková, že bydlime v panelaku a motorku zazimovat by byl problém-naštěstí

To věřím, že jsi z toho vyřízená. Abych pravdu řekla motorkáře nemám zrovna v lásce. Tvůj strach o přítele chápu. Jen při představě, že by se mému příteli něco takového stalo se rozklepu. Snad máš to štěstí a ten tvůj je z těch rozumnějších jezdců :a:

já tě moc chápu, také mám šílený strach že si manžel jednou motorku koupí a toto se mu stane ....a to jsem nic tak strašného jako ty neviděla...

In reply to by Veronicqua

já si myslim že mám naprosto správné hodnoty. Napsat že to sem nepatří je spíše u tebe k zamyšlení se nad tvýma hodnotama. Je škoda že se nedokážeš vcítit do druhých lidí-nebo aspoň z tvé předešlé reakce to tak vypadalo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka