Dnešní kontrola na kyčličkách

29.10.2009

Ahojky mamčuldy.
Tak jsme dneska byli na kontrole kyčliček sonem v 16ti týdnech a jsme o.k., :\x: ale udělala se malej na ručičce na dlani taková malinkatá boulička, tak jsme hned plašila, prý to nic není, ale pro moji jistotu mi poslal 6.11. na sono ručičky, tak doufám, že to nebude nic vážnýho. :00: Na kyčličky už nemusíme, tak mam aspoň radost, že už malá nebude plakat! :C]]: :°O°: Dneska se jí to nelíbilo, tak jako naposled, to házela úsměvy, kam jen dohlídla a na kohokoliv, dneska asi neměla svůj den! :n:

ahojky Jani, tak to je super, že má malinká v pořádku kyčličky. No ona miminka už začínají mít svoje nálady. Taky to doma pozoruju. Možná ale že jí roste nějakej zoubek, už jsi koukala?

In reply to by Martta

To teda mají náladičky a jaký! Chvíli se směje, pak jako když otočí a řev jako blázen! Ale zatim to je většinou oprávněně, buď je jí horko, pak má hlad, pak jí tlačí krkanec, na ty trpí víc než na prdíky, to je řev panečku a nebo se jí někdo nelíbí. Což teda jsem dneskakoukala jako blázen, že se jí líbila teta Miška na srazu, na tu házela úsměvy od ucha k uchu a nešetřila s nima a za chvíli začala kňourat a mámo, koukej dát mlíčko! Mam hlad!
(koukám, taky slušná hodina, copak, že nespíš?)
Na zoubek jsem ještěnekoukala, ale o pusince mi ani nemluv. Naposled jsem se s ní koupala, asi ve středu a jak sebou mele, kopká a užívá si vodu, tak i radostí občas otevře pusinku a jak klouže, tak jsem jí omylem sekla nehtem do dásní. No to byl tyjátr :^O^: .Jsem se jí omlouvala a plakala s ní, že jsem děsná macecha, takhle malej ublížit. :r: Ale za chvíli to sparvila spadla lžička do kafíčka a byly úsměvy. :C]]: :#~: Tak to je jediný, kdy jsem se jí podívala do pusinky, jinak jsem se po zoubkach ještě nepídila. :n: :ww:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky Terinko. Snad to nic nebude. Jadýrka, Copak to je? To jsem ještě neslyšela. To mě moc mrzí, ale to se určitě brzo spraví, uvidíš! :c: :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Aha, taky mi to, skoro blondýnu mohlo napadnout, viď? :s:
Tak to jo, to bude brzo v pohodě, budu držet palečky! A nemusíte mít žádný třeba speciální balení s plenkou navíc? To se dělávávalo, třeba by to pomohlo...
Jasně, dám pak vědět, jdeme až 6.11. a budem bloudit, páč nevím, kde to je.. Tak to budeme mít spojený s dobrodružstvím. Ale mam strach, aby to nebylo něco špatnýho a malou nemuseli operovat, vždycky vidim hned ty nejhorší a nejčernější varianty! :r:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to ráda slyším! A snad je to tak, jak řikáš! Už aby bylo po 6.11. a byli jsme doma v pořádku.. :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jsi Zlatí! Moc díky! Jasná zpráva. Kdyby to šlo vyfotit, ale na fotce by to vidět nebylo, to je jen po hmatu. Ale o nic nepřicházíte..

Ahojky, tak gratuluju, parada!!!!! Proc vam tu rucku neprohlidl hned???? to nechnapu.... No ale to bude taky v pohode, uvidis :)

In reply to by kenla

Ahojky Leníku. Děkujeme.On on dr., ručku prohlídnul, když jsem mu o tom povídala, ale asi tam neměl utz na ručičku, ale jen sono na kyčličky.. A napsal mi doporučenku na ten utz, ale nevim, kde to mam po celej Fakultce hledat, to bude ještě dobrodružný!

In reply to by kenla

Áááá, paní rejpačka přišla na kus řeči! :spid: :s: :s: :s:
Nu, je to nějaký divný, ale to víš, čas dělá své, dneska mi Vali vzbudila dřív a tak se mi to holt všechno posunulo, ale neboj, zase se vrátim do starých kolejí noční sůvy. :8_/: :s:

In reply to by kenla

Vždyť mě znáš Keliško! :c:
A časík se opravdu nezadržitelně blíží. A fakt obdivuju Tvůj fofřík v odepisování, to hned tak někdo nemá! Ještě Martička, ta je taky blesková! :) Jdu pověsit pračku, tak se na chvíli odmlčim.. :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky