prdíky

30.10.2009

ahoj holky, prosím, poraďte.Mám dvouměsíční holčičku a trápí jí prdíky.Do každé láhve s mlékem přidávám 15kapek Sab Simplex, ale moc nezabírají. Malá prdí přes den docela dobře, protože se hýbe, ale večer a hlavně po ránu jí prdíky kroutí, až z toho hystericky pláče a nechce přestat, odmítá mi lahev s mlékem. Tak s ní cvičím, mažu jí bříško Pupíkem 3x denně a večer nahřívám ve vaně, ale nic moc. Je mi jí moc líto, že takhle trpí.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,tak nám strašně pomohl Lefax má banánovou příchuť a doporučil nám ho dr.Malé jsem ho dala a hned byl klídek a Flatulin je rozhodně lepší,taky bříško nahřívat.známá používá i tu trubičku a chválí si jí.pa

Tak zkus kapičky BabyCalm, jsou to kapičky s obsahem přírodních silic, fenykl atd. a maminky si je chválí.

a co laktobacilíky baby? jsou levnější než probio kapky, a je to vlastně totéž - od 1 měsíce, 130 korun za 30 tobolek, a dáváš obsah 1-2 tobolek jednou za den

My na ně taky hodně trpěli. Kapičky byly na prd. Já jí po koupání namazala bříško pupíkem, do zadečku teploměr a nebo rektální rourku a na noc teplý pytlík s třešňovými pecičkami. A byla tuhoš. U nás ty prdíky hodně způsobovala moučnivka, jen co zmizela, byl klid. Tak ať je brzy líp. :k:

kup si caj pro kojici matky od Hippu (s fenyklem, anyzem, kminem a jestrabinou- proti prdikum) a male kupfenyklovy caj v sacku pro mimi od 1. tydne (nekupuj granulovany protoze by si ti mimi zvyklo na cukr:o( misto Pupiku zkus Flatulin mast nam zabira lip a az to namazes tak dej prckovi na brisko nahraty pytlik s tresnovymi peckami, nebo klidne nahrej (v mikrovlnce) i obycejny rucnik a tim teplem se to lip vstreba:o)))) a sabik nedvej preventivne ale az kdyz brisko boli, jinak je to na hovno:o)))

Já používám tu rektání rourku.Velká výhoda je že pomůže okamžitě :) Malej se taky hodně trápil,ale nějak jsem do toho nešla,nevěděla jsem jak.No a teď ji přinesl manžel,tak jsem ji zkusila.A od té doby už nic jiného nepoužívám,ikdyž my už snad máme pokoj :e):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka