KONEČNĚ!!!!!!!!!

29.10.2009

Tetičky mé drahé :) Honza dnes přinesl skvělou zprávu. Babička nám konečně povolí rekonstrukci a nastěhování do jejího prázdného domu :) zatím jenom částečně, ale konečně pokrok! Takže v sobotu to tam jdeme poměřit a příští týden bych chtěla vyřídit penízky, aby se mohlo začít. my chceme dům zbourat a postavit ho podle sebe, ale to nám babi nedovolí, takže uděláme zatím jen úpravy interiéru, nainstalujeme bezpečnostní dveře a koupíme konečně hafana :) Holky já už se tak těšííííím...udělám si krásnou zahradu se sametovým trávníkem, pergolu, Elince pískoviště :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x:

In reply to by rena88

Reninko dííík :) Honza byl, jak on říká, na diplomatické misi...jak to udělal nevím :) prostě přišel, že má skvělou zprávu...hodně jsem to potřebovala, protože to na mě všechno zrovna nějak padlo, takže jsem mu už ve dveřích říkala, ať mě radši vynechá, že mám příšernou náladu (asi z prášků na hubnutí jsem byla příšerně podrážděná a startovala jsem na první našlápnutí) Ale bude to ještě boj...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Markét, Honza to nazval diplomatická mise :s: jsme spolu 2 roky a až teď jsme jí ukecali na 2 místnosti :s: rekonstrukce bude jen malinká, protože velká nemá do toho starého baráku cenu. zahradu bych nejradějí celou pokácela, rozryla, vysadila trávník, u plotu tůjky k nim mulčovací kůru, vzadu pergolu, pískoviště a malý záhon zeleniny...místo toho je tam prales o který se nikdo nestará :00: bude to ještě makačka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Terezko, díky :) Nejde - jednak jsou tam všude staré dřevěné podlahy, je to příšerně protorově řešené a jednak se i říká, že jednodušší stavět nový dům, než opravovat starý...v podstatě bychom ani neušetřili, protože jsou potřeba nová okna, střecha, fasáda, podlahy, obklady, podkrový je hrozném stavu používané jako půda, takž trámy na houby...no zkrátka to takhle bude jednodušší i rychlejší. z cihel postavíme garáž a dům z tvárnic, které není potřeba nechávat vymrznout, takže to bude fic fic...taky chceme podlahové topení, centrální vysavač a podobně, takže by se barák obrátil stejně na ruby :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teri, máme tu kliku, že Honza má kamaráda, který vlastní firmu, která dělá exteriéry i interiéry a skoro všichni zaměstnanci jsou taky kámoši :) Navíc on sám je hrozně šikovnej, takže hafo věcí si udělá sám :) Na to vybírání domečku se ale taky těším nejvíc a na to jak si budu tvořit tu zahradu :)

Taky gratuluju :) To bude paráda, až si malá bude hrát na zahradě :) My taky plánujeme domeček, hlavně kvůli malýmu, aby nemusel lítat mezi panelákama.

In reply to by Jajda007

Jáji, děkujeme :) a to já měla dnes naprosto příšernou náladu - jak když jsem byla těhu, jsem najednou měla hrozný vztek a chuť něco rozmlátit - a pak Honza povídá, že pro mě má skvělou zprávu :) to byla najednou radost :)

In reply to by Lenciak

To asi nedovolí nikdy. dům náš bude až babi dožije (ťuk ťuk ať to nepřivolám), takže to teď vůbec neřešíme. zrekonstruujeme kuchyni, koupelnu, upravíme si zatím 2 místnosti, jednu je potřeba vyklidit a jednu si zatím babi nechá :one: Sice tam nežije, ale má tam spoustu svých věcí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky