Začátek 29.týdne a depka

30.10.2009

Ahojky!!!

Tak jsme dneska vstoupili do 29.týdne a padla na mě nějaká depka. Přijde mi, že to strašně moc rychle utíká a že si to těhulkování nestačím užívat. Leden tady bude za chvilku a naše cácorka se narodí.
Na jednu stranu už se strašně moc těším až jí budu mít u sebe a budeme chodit na procházky s kočárkem a užívat si každou chviličku. Ale na druhou stranu se mi bude stýskat po bříšku a po tom jejím rošťačení, který teď předvádí.
Asi už mi začíná hrabat z toho jak jsem pořád doma a moc přemýšlím. Máte taky někdo takový myšlenky?

Ahoj Iris,dnes jsem nemyslela na nic jiného než si právě popsala:-D Každopádně chodím ještě do práce a měsíc ještě budu a nevím,jak všechno stihnu,už teď mi jde všechno ztěžka,přestává se mi libit chození a stále mě malej kope a kope nebo se tam stále otáčí,to je mazec...taky se už obávám,že ten leden přijde ani se nenadějeme...hezké těhulkování všem!

Ahojky Iris, my jsme v půlce 31tt a taky mě přepadaj takový myšlenky, že to strašně letí (to je teda pravda), že nic nestihnu (ještě musíme spoustu věcí dokoupit a nachystat), co když to bude dřív než v lednu, jaká budu máma, co manžel.... :00: :00: :00: no a taky že se mi bude stýskat po bříšku.. ale jen si vzpomeň jak tě tlačí o močáku, jak se nemůžeš zvednout z postele, lítáš furt čůrat, všude tě to tlačí, po zdolání schodů seš zadýchaná jak lokomotiva... budeš ráda že malou můžeš odložit do postýlky, no a až fakt zapomeneš a posteskne se ti, tak na to hupsete a uděláte si další bříško ;) :///:
Těš se z bříška a těš se na ni :°O°: a nepřipouštěj si takový myšlenky, všechno hezký jednou skončí, ale zase něco jinýho hezkýho začne ;)

Tak my končíme 27.týden a mám přesně ten pocit, že to strašně utíká, bude se mi po bříšku stýskat a hlavně na mě padaj depky typu, že to absolutně nemůžu zvládat, že budu matka, která nic nebude umět atd atd, takže taky na :one:. Ale zároveň se tý naší prdelky nemůžu dočkat :qu: . Až vyrazíme s kočárkem a tak.

In reply to by Zaneta H

Tak to jsem ráda, že nejsem jediná kdo má stejný pocity. Mě se teda zatím myšlenky jestli to všechno zvládnu nedostavily, ale co není může být.
Strašně moc bych chtěla mít mimi už u sebe, ale zase kdo mě pak bude kopat v tom bříšku....

Ahoj Iris,
já zase končím 29. týden :) a máš pravdu, taky mi to strašně rychle utíká. Ale já zase plaším, jako že už to je za chviličku a tak všecičko chystám, protože to nakonec může být dřív než v tom lednu ;)
Ale musím si teď začít ještě pořádně vychutnávat těhu - taky se mi bude po bříšku stýskat... ale zase se tak moc těšim na naše :°O°: mimi a jsem na něj tak zvědavá, že už se nemůžu dočkat :)
Tak pěkný zbytek těhulkování a pěkně si to vychutnejme ;) :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka